Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Blaster 6.1
  • Vairo Blaster 6.1

Vairo Blaster 6.1

PVP: € 120,00
€ 74,95
-38% Vairo
padel racket Vairo Blaster 6.1 | Een van de nieuwe Vairo padel rackets, gemaakt met hoogwaardige materialen en een onberispelijk ontwerp voor atleten die hun spelniveau willen perfectioneren.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Blaster 6.1 zwarte en groene padel racket

Kies je favoriete model uit de nieuwe racketcollectie Vairo Padel 2022. We presenteren het nieuwe Blaster 6.1 padelracket in groen en zwart, een controleracket dat ons zal helpen ongedwongen fouten te verminderen omdat het een breed slagoppervlak heeft. Het presenteert dus een rond formaat met een ingehouden balans.

Voor de constructie is koolstof gebruikt in het frame en glasvezel op het oppervlak om de beste balans tussen weerstand en elasticiteit te bereiken. Het heeft ook eva-rubber in de kern, een rubber dat zorgt voor een zeer goede baloutput en de trillingen absorbeert, dus we zullen genieten van een minder schadelijk spel.

Vairo Blaster 6.1 zwart en groen, kenmerken

  • De Vairo Blaster 6.1 heeft een ronde mal met ingehouden balans.
  • Het combineert hoogwaardige materialen zoals koolstof en glasvezel.
  • Het bevordert een snelle aanpassing van de speler.
  • Het bevat een eva-rubberen kern voor een uitzonderlijk gevoel.
  • Hij genereert nauwelijks trillingen, waardoor je comfortabeler kunt slaan.
  • Voorkom schokschade dankzij de zelfklevende beschermer aan de bovenkant.
  • Nieuwe collectie Vairo Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor spelers die af en toe wedstrijden spelen, omdat het een racket is met veel controle en snelle aanpassing. Ook geschikt voor middenklasse spelers die hun spel willen verbeteren en professionals willen worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste materialen en het beste design van het merk samenbrengt voor een onverslaanbare prijs. In deze editie presenteert het een verzorgd ontwerp in zwart met het logo en andere details in groen, het zal u met het blote oog overtuigen!

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de racketsector. Het produceert al vele jaren complete collecties producten die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, streeft het naar innovatie als het gaat om de productie van zijn volledige assortiment padelrackets, kleding of accessoires. Ontdek de volledige catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten