Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vario Dommo 5.1
  • Vario Dommo 5.1

Vario Dommo 5.1

PVP: € 110,00
€ 89,95
-19% Vairo
Vairo Dommo padel 5.1 | Word een ervaren speler met dit Vairo control padel racket, gemaakt met flexibele materialen om de juiste aanpassing en progressie te bevorderen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Dommo 5.1 padel racket

Als jij een van degenen bent die graag de controle over de bal houdt, zul je dol zijn op het nieuwe Dommo 5.1 padel racket in blauwe tinten en wit logo, een model met alle kwaliteit van Vairo 2022 dat je nu kunt krijgen voor de beste prijs . Het wordt gekenmerkt door zijn brede sweetspot, dus het zal al onze fouten vergeven.

Om dit te doen, presenteert het een rond formaat met een balans in de buurt van de vuist, waardoor de controle aanzienlijk wordt verbeterd. Koolstof en glasvezel zijn gebruikt voor de constructie, een combinatie van zeer resistente materialen die de aanpassing van de speler bevorderen. Om af te werken geniet je van een zeer comfortabele en trillingsvrije aanraking met het eva-rubber aan de binnenkant.

Vairo Dommo 5.1 blauw wit kenmerken

  • De Vairo Dommo 5.1 heeft een ronde mal met een lage balans, zijnde een controleracket.
  • Stabiel en sterk buisvormig dankzij carbon constructie.
  • Het bevat een kern van eva-rubber voor een spectaculaire aanraking.
  • Het heeft een beschermer om schade door slagen te voorkomen.
  • Glasvezel op de slagvlakken, waardoor de speelbaarheid wordt vergroot.
  • Breed slagoppervlak om ongedwongen fouten te verminderen.
  • Een van de nieuwe Vairo 2022 stuurpadelrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers die op zoek zijn naar een controleracket met een brede sweetspot en beheersbaar om de bal gecontroleerd uit de verdediging te krijgen en de techniek van elk schot te perfectioneren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met flexibele materialen, wat een snelle aanpassing van de speler bevordert, dus het is heel gemakkelijk om ermee te spelen. Het presenteert ook een zeer coole esthetiek in blauwe tinten met het centrale logo in wit.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de racketsector. Het produceert al vele jaren complete collecties producten die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, streeft het naar innovatie als het gaat om de productie van zijn volledige assortiment padelrackets, kleding of accessoires. Ontdek de volledige catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten