Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Turbo Comfort 2023
  • Vairo Turbo Comfort 2023
  • Vairo Turbo Comfort 2023

Vairo Turbo Comfort 2023

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Vairo
Vairo Turbo Comfort TURCF23 | Ontdek de Vairo Turbo Comfort 2023: kracht en controle in een padel racket ontworpen voor zowel beginners als gevorderde spelers. Til je spel naar een hoger niveau en voel de echte magie van padel!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Turbo Comfort

De nieuwe Vairo Turbo Comfort 2023 is de perfecte keuze voor padel-liefhebbers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu je eerste stappen op de padelbaan zet of een ervaren speler bent, dit padel racket biedt een unieke combinatie van kracht en controle waarmee je elk punt kunt domineren.

Met een hybride vorm en een balans die naar het hoofd neigt, garandeert dit model krachtige slagen zonder de precisie op te offeren. Bovendien zorgt het geoptimaliseerde gewicht voor een ongeëvenaard gevoel van comfort en wendbaarheid bij elke beweging.

Kenmerken padel racket Vairo Turbo Comfort 2023

  • Kern van hoogwaardig EVA-rubber met uitstekend schokabsorptievermogen.
  • Ronde frame samengesteld uit 50% glasvezel en 50% koolstofvezel, wat duurzaamheid en optimale prestaties garandeert.
  • Bladen gemaakt van Carbon 3K, een sterk en licht materiaal.
  • Glanzende afwerking op de bladen met een 3D-ontwerp dat toestaat om met meer effect en precisie te slaan.
  • Onderdeel van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Vairo Turbo Comfort 2023 is het perfecte allround padel racket voor zowel beginners in de sport als voor gevorderde spelers die hun techniek op de padelbaan willen verfijnen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het is een van de juweeltjes van het nieuwe seizoen van Vairo. Het ontwerp en de technische kenmerken maken het de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van kracht, controle en duurzaamheid in één padel racket. Uitblinken in elk spel!

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo is een merk met een lange geschiedenis in de wereld van padel. Vanaf het begin hebben ze zich onophoudelijk ingezet voor innovatie en kwaliteit, waardoor ze padel rackets hebben gecreëerd die voldoen aan de behoeften van alle soorten spelers.

Met elke collectie bevestigt Vairo zijn positie als marktleider, door ontwerp, technologie en passie te combineren om producten te bieden die de manier waarop we padel spelen en ervan genieten, transformeren.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten