Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Turbo Speed 2023
  • Vairo Turbo Speed 2023
  • Vairo Turbo Speed 2023

Vairo Turbo Speed 2023

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Vairo
Vairo Turbo Speed TURSP23 | Ervaar kracht en controle in elk spel met de Vairo Turbo Speed 2023. Ideaal voor alle niveaus. Ontdek een nieuwe standaard in de wereld van padel en maak het verschil!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Turbo Speed padel racket

Duik in de padelbaan met de Vairo Turbo Speed 2023, een padel racket dat kracht en controle bij elke slag herdefinieert. Of je nu een beginnende speler bent die enthousiast is om goed van start te gaan of een professional die zijn techniek wil verfijnen, dit padel racket biedt wat je nodig hebt om het spel te domineren.

De precisie van het ontwerp, de kwaliteit van de materialen en de ongeëvenaarde aanpasbaarheid maken het een onmisbaar juweeltje voor degenen die in elk spel willen uitblinken. Ontdek een nieuw speelniveau met de Vairo Turbo Speed en maak een statement in elk duel.

Kenmerken padel racket Vairo Turbo Speed 2023

  • Kern gemaakt van EVA-rubber voor uitstekende schokabsorptie en een ongeëvenaarde rebound.
  • Tubulair frame gecombineerd met 50% glasvezel en 50% koolstofvezel, wat zorgt voor duurzaamheid en kracht.
  • Vlakken gemaakt van Carbon 3K, wat zorgt voor stevigheid en stabiliteit bij elke slag.
  • Glanzende afwerking met 3D-ontwerp op de vlakken, ideaal voor het geven van complexe effecten aan de bal.
  • Onderdeel van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit veelzijdige padel racket is perfect voor diegenen die hun eerste stappen zetten in de wereld van padel, evenals voor gevorderde spelers die hun techniek op de baan willen verfijnen en perfectioneren.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Vairo Turbo Speed 2023 is niet zomaar een padel racket; het is een middenklasse model van het nieuwe seizoen dat belooft je ervaring op de baan te revolutioneren. Niet alleen vanwege het ontwerp en de materialen, maar ook vanwege Vairo's toewijding aan innovatie en kwaliteit in elk product.

Ontdek meer over het merk Vairo

Vanaf het begin heeft Vairo zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de wereld van padel. Hun nalatenschap begon met een duidelijke visie: producten van hoge kwaliteit leveren die voldoen aan de behoeften van elke speler, van amateur tot professional.

Met jaren van ervaring en toewijding heeft Vairo zich weten te vestigen in de markt dankzij hun inzet voor innovatie en continue verbetering. Elk padel racket is het resultaat van uitgebreid onderzoek en een onwankelbare passie voor de sport van padel. Ben je klaar om je aan te sluiten bij de Vairo revolutie?

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten