Vairo Across Blue Sand Finish 2023
  • Vairo Across Blue Sand Finish 2023
  • Vairo Across Blue Sand Finish 2023

Vairo Across Blue Sand Finish 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Blue Sand Finish ACRSBLSF23 | De Vairo Across Blue Sand Finish 2023 is perfect om te beginnen met padel. Het combineert controle, design en technologie. Voel het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Across Blue Sand Finish

Dompel jezelf onder in de boeiende wereld van padel met de Vairo Across Blue Sand Finish 2023. Een perfect gebeeldhouwd juweel voor degenen die hun reis in deze sport beginnen. Met een vlekkeloos ontwerp en technische eigenschappen die de verwachtingen overtreffen, stelt dit padel racket je niet alleen in staat om de padelbaan op te gaan, maar helpt het je ook om een solide en gecontroleerde basis te leggen bij elke slag.

De wendbaarheid en het ongeëvenaarde gevoel van dit racket zijn specifiek ontworpen om een superieure controle techniek te ontwikkelen. Je zult niet alleen profiteren van zijn prestaties op de baan, maar je zult ook verliefd worden op zijn stijlvolle en sportieve ontwerp dat bij elke training vertrouwen en zelfverzekerdheid uitstraalt.

Kenmerken padel racket Vairo Across Blue Sand Finish 2023

  • Gemaakt van glasvezel, wat elasticiteit, flexibiliteit en duurzaamheid biedt.
  • Interne kern gemaakt van medium-zachte EVA-rubber, waardoor de sweet spot wordt vergroot voor nauwkeurige slagen.
  • Zandige oppervlakken die de grip verbeteren en effecten op de bal versterken.
  • Interne versterkingen met koolstofbuizen in het hart voor meer stabiliteit.
  • Handvat ontworpen met Expandex PC16 mesh, wat de grip en het comfort verbetert.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die beginnen met de sport van padel. Als je op zoek bent naar een padel racket dat uitstekende prestaties biedt en je aanpassing en progressie op de padelbaan vergemakkelijkt, dan is de Vairo Across Blue Sand Finish jouw ideale keuze.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Vairo Across Blue Sand Finish 2023 is een van de nieuwe topmodellen van Vairo's instaplijn voor het nieuwe seizoen. Niet alleen vanwege zijn prestaties op de baan, maar ook vanwege zijn ontwerp dat elegantie en sportiviteit perfect combineert.

Kom meer te weten over het merk Vairo

Vairo is sinds het begin een pioniersmerk in de wereld van padel. Met een diepgewortelde traditie en een visie van constante innovatie hebben ze rackets geproduceerd die zich hebben aangepast aan elke generatie spelers en altijd een referentie zijn geweest op het gebied van kwaliteit en ontwerp.

Met tientallen jaren op de markt, heeft Vairo het groei en de evolutie van padel gezien en eraan bijgedragen. Altijd toegewijd aan excellentie, hebben ze eens te meer met de Across Blue Sand Finish 2023 bewezen dat ze nog steeds trendsettend zijn en de weg wijzen voor liefhebbers van deze sport.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten