Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Across Pink 2023
  • Vairo Across Pink 2023
  • Vairo Across Pink 2023

Vairo Across Pink 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Pink ACRSPINK23 | Ontdek de Vairo Across Pink 2023: de perfecte keuze om te beginnen met padel. Stijl, kwaliteit en prestaties in een ongeëvenaard padel racket. Voel de evolutie bij elke slag!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Across Pink

De padelwereld is voortdurend in ontwikkeling, en als je je wilt verdiepen in deze spannende sport, is de Vairo Across Pink 2023 jouw perfecte keuze. Zorgvuldig ontworpen voor degenen die hun eerste stappen op het padelveld zetten, combineert dit padel racket esthetiek en functionaliteit met een opvallend roze ontwerp.

Met de kwaliteitsgarantie van Vairo stelt dit model je in staat de ware essentie van padel te ervaren. Het is niet alleen een effectief middel om te leren, maar ook een symbool van stijl en passie voor de sport. De ronde glasvezelbody en het ideale gewicht van 370 gram beloven een ongeëvenaarde speelervaring.

Kenmerken Vairo Across Pink 2023 padel racket

  • Gemaakt van glasvezel in de buis en de vlakken van het racket.
  • Kern gemaakt van EVA-rubber voor een aangenaam medium-zacht gevoel.
  • Vergroot oppervlak om het spel te vergemakkelijken en geïntegreerde Speed Shot-technologie.
  • Structurele versterking voor stabiliteit en grip met under grip mesh.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in padel zetten. Als je gepassioneerd bent en met het juiste been de sport in wilt stappen, op zoek naar een tool met uitstekende prestaties, dan is de Vairo Across Pink 2023 voor jou gemaakt.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het Across Pink model is niet zomaar een padel racket op de markt, het is een weerspiegeling van de innovatie en kwaliteit die Vairo biedt voor het seizoen 2023. Perfect voor beginners, het helpt je niet alleen je spel te verbeteren, maar je zult ook het middelpunt van de aandacht zijn in elk spel.

Ontdek meer over het merk Vairo

Met decennia in de industrie heeft Vairo een erfenis gevestigd op basis van kwaliteit, innovatie en passie voor padel. Vanaf het begin heeft het merk zich toegelegd op het produceren van hoogwaardige apparatuur die voldoet aan de behoeften van elke speler.

Met aanwezigheid op tal van kampioenschappen en ondersteund door de beste spelers ter wereld, blijft Vairo de grenzen van wat mogelijk is in de padelwereld verleggen. Met elk model dat ze lanceren, versterken ze hun toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten