Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Across Yellow 2023
  • Vairo Across Yellow 2023
  • Vairo Across Yellow 2023

Vairo Across Yellow 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Yellow ACRSYELLOW23 | De Vairo Across Yellow 2023 is jouw perfecte partner om te starten met padel. Met een medium-zacht gevoel en opvallend design, zet de stap en ervaar het verschil!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Across Yellow padel racket

Ontdek de Vairo Across Yellow 2023, een technisch juweel voor diegenen die zich willen verdiepen in de spannende wereld van padel. Dit padel racket, perfect in balans en met een opvallende esthetiek, staat als je ideale partner op het padelveld. Het is niet alleen een leermiddel, maar ook een verlengstuk van je arm waarmee je vanaf de eerste dag nauwkeurige slagen kunt uitvoeren.

Dit model is zorgvuldig ontworpen om topprestaties te bieden aan degenen die hun eerste stappen in de sport zetten. Met zijn kern van EVA-rubber en zijn glasvezelstructuur zorgt het voor een medium-zacht gevoel en een gecontroleerd spel waar je elke wedstrijd weer verliefd op wordt.

Eigenschappen padel racket Across Yellow

  • Ronde vorm met glasvezel weefsel dat lichtheid en flexibiliteit biedt.
  • Kern van EVA-rubber met een medium-zacht gevoel voor comfortabel spel.
  • Technologieën Speed Shot en Spot Zone voor een vergrote sweet spot en een verbeterd contactoppervlak.
  • Dual Integrated Columns, voor stabiliteit dankzij de carbonbuizen.
  • Grip met Under Grip Absorption voor een geoptimaliseerd gripgevoel.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Vairo Across Yellow 2023 is de perfecte keuze voor degenen die hun reis in de wereld van padel beginnen. Als je op zoek bent naar een high-performance padel racket dat gemakkelijk te hanteren is en je trouw begeleidt bij je eerste slagen, dan is dit jouw model!

Waarom zal je het leuk vinden?

Wil je met het juiste been in padel beginnen? Dit padel racket heeft niet alleen een opvallend geel ontwerp, maar is ook een van Vairo's meest innovatieve modellen voor dit seizoen. Als instapmodel combineert het perfectie in technologie en design om je een ongeëvenaarde ervaring op het veld te bieden.

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo is een merk dat sinds het begin synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Met een geschiedenis diep geworteld in de passie voor padel, hebben ze de industrie getransformeerd met hun technische vooruitgang en gedurfde ontwerpen.

Elk padel racket dat het Vairo zegel draagt, getuigt van het onwankelbare commitment van het merk aan excellentie. Of je nu net begint of een ervaren speler bent, vertrouwen op Vairo betekent een verhoogde speelervaring bij elke slag.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten