Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Across Orange 2023
  • Vairo Across Orange 2023
  • Vairo Across Orange 2023

Vairo Across Orange 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Orange ACRSORANGE23 | Ontdek de Vairo Across Orange 2023, perfect om te beginnen op de padelbaan. Controle, design en kwaliteit in jouw handen. Wacht niet langer en ervaar de evolutie!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Across Orange

Begin je avontuur op de padelbaan met de Vairo Across Orange 2023, een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen controle en comfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen, stelt deze padel racket je in staat om snel te leren en je techniek te verbeteren, waarbij elk schot wordt gegarandeerd en ongeëvenaarde controle wordt geboden.

Ervaar de revolutie van modern design gecombineerd met functionaliteit. Met een opvallend oranje lichaam en details in zwart en wit, valt deze padel racket niet alleen op qua prestaties, maar ook qua esthetiek. Schitter op de baan terwijl je een expert wordt!

Kenmerken Vairo Across Orange padel racket

  • Gemaakt van glasvezel in buisvorm en gezichten, wat zorgt voor sterkte en lichtheid.
  • Met een kern van EVA-rubber biedt het een medium-zachte touch, ideaal voor gecontroleerde slagen.
  • Spot Zone en Speed Shot technologieën voor een uitgebreider contactoppervlak en een grotere sweet spot.
  • Handvat ontworpen met een binnenste gaas dat het gripgevoel verbetert.
  • Versterkingen in structuur en hart voor meer stabiliteit tijdens het spelen.
  • Onderdeel van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket model is speciaal gericht op spelers die hun eerste stappen op de padelbaan zetten. Als je iemand bent die wil leren met een hoogwaardig en presterend hulpmiddel, dan is de Vairo Across Orange 2023 de perfecte keuze voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Als je op zoek bent naar innovatie, kwaliteit en design, dan wordt de Vairo Across Orange jouw bondgenoot op de baan. Als een van de nieuwste modellen van Vairo voor dit seizoen, vertegenwoordigt het de essentie van een instapmodel met alle nodige kenmerken voor een uitzonderlijk spel.

Ontdek meer over het merk Vairo

Sinds het begin staat Vairo synoniem voor innovatie in de wereld van padel. Met een geschiedenis vol passie en toewijding heeft dit merk bewezen een leider te zijn in het creëren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van alle spelers, van beginners tot professionals.

Door de jaren heen heeft Vairo zijn reputatie geconsolideerd dankzij zijn toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, altijd op zoek naar het bieden van de beste technologieën en materialen voor de bouw van hun padel rackets. Wacht niet langer en voel het Vairo erfgoed bij elke slag!

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten