Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Across Blue 2023
  • Vairo Across Blue 2023
  • Vairo Across Blue 2023

Vairo Across Blue 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Blue ACRSBLUE23 | De Vairo Across Blue 2023, een padel racket voor beginners die design en technologie combineert. Voel de controle en verbeter je spel. Wacht niet langer en beleef de Vairo ervaring!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Across Blue

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van padel met de Vairo Across Blue 2023. Specifiek ontworpen voor diegenen die hun reis in deze sport beginnen, belooft dit padel racket gebruiksgemak, flexibiliteit en uitzonderlijke controle bij elke slag. De blauwe tinten en details in wit en zwart bieden niet alleen een aantrekkelijke esthetiek, maar weerspiegelen ook de essentie en het kwaliteitsengagement van het merk Vairo.

De medium-zachte grip en de constructie van glasvezel garanderen een soepel spel, waardoor nieuwkomers snel vertrouwd raken met het padelveld. Elk detail van dit padel racket is zorgvuldig overwogen om een vloeiende en plezierige leerervaring te bevorderen.

Kenmerken van de Across Blue padel racket

  • Gemaakt van glasvezel, wat lichtheid en flexibiliteit garandeert.
  • EVA-rubberkern met een medium-zacht gevoel voor comfortabel slaan.
  • Spot Zone technologie die het slagoppervlak maximaliseert en een verscheidenheid aan bal effecten mogelijk maakt.
  • Speed Shot systeem voor nauwkeurige slagen dankzij een uitgebreide sweet spot.
  • Under Grip Absorption in de grip voor een zachtere en comfortabelere grip.
  • Onderdeel van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is bedoeld voor enthousiastelingen die zich in de wereld van padel begeven. Als je op zoek bent naar een padel racket met hoogwaardige functies en gebruiksgemak om je techniek te leggen, dan is de Vairo Across Blue de perfecte keuze voor jou.

Waarom ga je het leuk vinden?

De Vairo Across Blue is niet zomaar een padel racket. Het is een toewijding van Vairo aan innovatie en kwaliteit. Het ontwerp en de ingebouwde technologieën maken het perfect voor het seizoen, en zorgen ervoor dat elk spel een unieke ervaring is. Met deze racket is elke slag een kans om te leren en te verbeteren.

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo is een merk dat zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van padel. Vanaf het begin heeft het een sterk engagement getoond voor innovatie en uitmuntendheid, en is het een referentie geworden in de markt. Hun traject wordt gekenmerkt door de constante ontwikkeling van technologieën die bedoeld zijn om de prestaties van de spelers te verbeteren.

Met hun aanwezigheid in tal van toernooien en ondersteund door sportprofessionals, staat Vairo synoniem voor kwaliteit en vertrouwen. Elk van hun producten weerspiegelt de passie en toewijding waarmee ze werken om het beste aan de padelgemeenschap te bieden. Door voor Vairo te kiezen, kies je voor een traditie van uitmuntendheid.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten