Vairo Across Yellow Sand Finish 2023
  • Vairo Across Yellow Sand Finish 2023
  • Vairo Across Yellow Sand Finish 2023

Vairo Across Yellow Sand Finish 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Yellow Sand Finish ACRSYELLOWSF23 | Ontdek de Vairo Across Yellow Sand Finish 2023, ideaal voor beginners in padel. Comfort, controle en design in één stuk uitrusting. Voel de kracht en maak het verschil op de padelbaan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 13 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Across Yellow Sand Finish padel racket

Als je net begint met padel, is de Vairo Across Yellow Sand Finish 2023 je ideale partner. Met een onberispelijk ontwerp dat opvalt op de padelbaan, is dit model een perfecte combinatie van comfort en efficiëntie, waardoor je vol vertrouwen je vaardigheden kunt vestigen.

Elk detail van de padel racket is ontworpen om je leren te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat elke slag een aangename ervaring is. Naast het lichte gewicht biedt de glasvezelconstructie een ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor het het perfecte instrument is voor degenen die net beginnen met deze spannende sport.

Kenmerken Vairo Across Yellow Sand Finish 2023 padel racket

  • Elastische en flexibele constructie dankzij het glasvezel.
  • Slagoppervlak versterkt met Spot Zone-technologie.
  • Zanderige afwerking op de gezichten voor betere controle en effect bij elke slag.
  • Dual Integrated Columns ontwerp dat koolstofbuizen integreert voor superieure stabiliteit.
  • Expandex PC16 mesh onder de grip voor een zachte en comfortabele grip.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ideaal voor spelers die net beginnen met padel en op zoek zijn naar uitrusting die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het ontwerp en de kenmerken maken het perfect om elke dag te leren en te verbeteren op de padelbaan.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Vairo Across Yellow Sand Finish 2023 is niet zomaar een padel racket, het is een statement. Het vertegenwoordigt de perfecte fusie van technologie en ontwerp, waardoor het een van de populairste keuzes is uit het beginnersgamma van Vairo voor dit seizoen. Voel de energie en controle bij elke slag en word de speler die je altijd al wilde zijn.

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo is een merk met een geschiedenis, sinds het begin staat het synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Met een traditie die zich uitstrekt over decennia, hebben ze de sport naar nieuwe hoogten getild door hun constante zoektocht naar perfectie en aanpassing aan de behoeften van de speler.

Van high-performance padel rackets tot modellen voor beginners, Vairo heeft uitmuntendheidstandaarden in de industrie vastgesteld. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling heeft het merk zich gevestigd als een van de favorieten onder padelliefhebbers en professionals over de hele wereld.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360 gr. Speler: Vrouw Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten