Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Yarara Editie 2021
  • Vibora Yarara Editie 2021
  • Vibora Yarara Edition 2021

Vibora Yarara Editie 2021

PVP: € 360,00
€ 179,95
-51% Vibora
padel racket de padel Vibora Yarara Editie 2021 | Geef je spel meer kracht met dit Vibora padel racket, het behoudt een enigszins hoge balans en een traanformaat om off-center slagen te corrigeren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Yarara Edition Dorada

Maak je winnende schoten met het Yarara Edition padel racket, opgenomen in de nieuwe collectie Vibora Padel 2021. Het is een racket dat opvalt door zijn kracht, omdat het de balans enigszins hoog houdt, maar dankzij het scheurformaat verwaarloost het de controle niet.

Kevlar is gebruikt voor de constructie, een materiaal dat in combinatie met koolstofvezel buitengewone sterkte en duurzaamheid biedt. Bovendien zullen we met zijn zachte rubber een zeer aangename aanraking hebben en dankzij het nieuwe ontwerp van het hart is de structuur stabieler en steviger.

Vibor-a Yarara Edition goud, kenmerken

  • De Vibora Yarara Edition 2021 behoudt een overmaatse mal maar een enigszins hoge balans.
  • Kern met zacht EVA-rubber voor een spectaculaire aanslag en geluid.
  • Het combineert koolstof en kevlar voor een meer solide structuur.
  • Oppervlak met glasweefsel voor meer speelbaarheid.
  • Stabieler slaan met het nieuwe hartontwerp.
  • padel racket van kracht en semi-zachte aanraking.
  • Nieuwe collectie Vibor-a Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Voor alle ervaren jongens, met een gevorderd niveau en die op zoek zijn naar een krachtig racket om aan het net te verpletteren, maar ook met een goede controle voor verdedigende slagen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is versterkt met de hoogste kwaliteit en zeer resistente materialen voor een hardere aanraking en verhoogde duurzaamheid. Bovendien is het een van Vibora's best verkochte padel rackets die terugkeert met een fantastisch zwart-gouden ontwerp.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met VIBORA en zijn complete collectie producten voor de beste prestaties op het circuit. Het doel is om zich aan te passen aan de behoeften van het publiek en alle soorten spellen en om een exclusief ontwerp aan te bieden.

Het hele productieproces wordt uitgevoerd op nationaal grondgebied en wordt ondersteund door spelers zoals Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes. Vind ze leuk en geniet van een unieke ervaring.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-385 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten