Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Vibora 12 CM Blancas
  • Muñequeras Vibora 12 CM Blancas
  • Muñequeras Vibora 12 CM Blancas

Vibora Polsbandjes 12 CM Wit

PVP: € 9,90
€ 8,95
-10% Vibora
Padel polsbandjes Vibora 12 CM Wit | Elimineer vocht in je armen met deze Vibora padelpolsbandjes, een accessoire dat zweet absorbeert en het gewricht ondersteunt door zijn grotere formaat

Grote witte Vibora-polsbandjes

Maak je sportgarderobe compleet met de 12 CM witte padelpolsbandjes, een accessoire dat Viper dit seizoen beschikbaar stelt aan spelers. Het zal u helpen de padel racket stevig vast te pakken en te voorkomen dat er vocht op uw handen komt.

Ze zijn lang van formaat, bieden goede polsondersteuning en een uitstekende pasvorm dankzij hun elastische stoffen. Bovendien kun je ze combineren met elke kit met zijn klassieke witte afwerking en zwart slangenlogo.

Witte vibora polsbandjes met zwart logo, kenmerken

  • De Vibora 12 CM Wit wordt geleverd in een blister van twee stuks.
  • Groot formaat, met groot absorptievermogen.
  • Kleine polsbandjes met materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik.
  • Combinatie van elastische materialen voor een perfecte pasvorm.
  • Wit design met geborduurd logo.
  • Nieuwe accessoires voor padelspelers Vibora Padel 2021cs 2018.

Voor wie is het? Ontworpen voor: regelmatige atleten die bij hoge temperaturen trainen en een accessoire nodig hebben dat voorkomt dat ze last hebben van zweet. We raden ze ook aan aan diegenen die ondersteuning in het gewricht nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hoogwaardige materialen zijn gecombineerd om de beste prestaties te garanderen, bestand tegen intensief gebruik en het verstrijken van de tijd. Bovendien is het witte ontwerp met de zwarte slang het coolst!

Lees meer over het merk VOBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten