Wristbands Joma korte paarse
  • Wristbands Joma korte paarse

Wristbands Joma korte paarse

PVP: € 6,95
€ 5,95
-15% Joma
Wristbands Paarse Joma korte | Koop deze korte paarse polsbandjes voor de beste prijs, een Joma-accessoire dat zweten voorkomt en het gewricht ondersteunt

Wristbands padel Joma korte paarse

Bereid je voor op je meest veeleisende wedstrijden met de nieuwe productcatalogus van Joma 2023. Daar vind je korte paarse polsbandjes met zwarte details, essentieel tijdens de heetste dagen. Dankzij de gebruikte stoffen ontsnapt er geen druppel zweet aan.

Zo geniet je van een droge grip op het racket en kun je de ongemakkelijke zweetdruppels die van je gezicht vallen wegvegen. Je kunt ze echter ook gebruiken om het gewricht vast te houden en slechte gebaren te vermijden terwijl je speelt. Om af te werken, kunt u ze krijgen in verpakkingen van 2 eenheden.

Wristbands Joma kort formaat in paars, kenmerken

  • Pakket met 2 stuks kortere paarse Joma polsbandjes.
  • Voornamelijk katoen met 15% elastaan en 5% polyamide.
  • Ze houden het gezamenlijke onderwerp en vermijden slechte gebaren.
  • Je kunt ze tijdens meer spellen gebruiken omdat ze resistent zijn.
  • Paars met logo en zwarte details.
  • Beschikbaar in de accessoirecatalogus van Joma Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening kunnen ze worden gebruikt door elke sporter die zweten wil tegengaan, vooral in de zomer, omdat ze door de combinatie van materialen extreem absorberend zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een zeer comfortabele pasvorm bieden, zodat ze niet oncomfortabel of vervelend zijn als ze eenmaal aan zijn. Ze zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, deze zijn paars maar je kunt ze ook in geel, oranje, rood of groen krijgen.

Ontdek meer over het merk JOMA

Ontdek de nieuwigheden van Joma Padel, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de officiële sponsors van het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour. Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging van veel professionele spelers op de piste.

Schakel over naar een van de beste merken en krijg je nieuwe padelschoenen, kleding, rackets en andere accessoires voor de beste prijs, we verzekeren je dat je niet teleurgesteld zult zijn. In onze padelwinkel vindt u alle producten tegen de beste prijs, evenals een grote verscheidenheid aan merken.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten