Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora King Cobra jubileum
  • Vibora King Cobra jubileum
  • Vibora King Cobra jubileum
  • Vibora King Cobra jubileum

Vibora King Cobra jubileum

PVP: € 450,00
€ 399,95
-12% Vibora
Vibora King Cobra Jubileum padel racket | Geniet van het aanvalsspel met dit Vibor-a padel racket, een klassieker die terugkeert met een exclusief ontwerp en verbeterde functies voor zijn jubileum
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vibora Jubileum King Cobra Rood

De meest exclusieve Vibora Padel 2022-modellen arriveren in onze online winkel. Kies het nieuwe rode King Cobra Anniversary padel racket, een van de krachtigste van de meest geavanceerde series. Het behoudt de essentie van de King Cobra vanwege het diamantformaat en de hoge balans, maar keert terug met een spectaculaire esthetiek.

Het merk heeft zijn beste materialen gebruikt voor de vervaardiging ervan. Het is dus 100% carbon en versterkt de slagvlakken met 24k stof om een droger en krachtiger gevoel te krijgen. Om geen sensaties te verliezen, bevat het zacht eva-rubber aan de binnenkant en een nieuw hartontwerp dat de gewichten beter verdeelt.

Vibor-a King Cobra Anniversary rood, kenmerken

  • Toon je beste aanvalsspel met de King Cobra-jubileum.
  • Spectaculair geluid en aanraking dankzij de zachte rubberen binnenkant.
  • Meer sterkte en stevigheid van de structuur dankzij de koolstofbuis.
  • Powerracket door zijn diamantformaat met hoge balans.
  • Oppervlak in 24k carbon stof om meer punch te krijgen.
  • Nieuw hartontwerp dat torsie voorkomt en trillingen elimineert.
  • Exclusief ontwerp ter gelegenheid van zijn jubileum, in gladde mat met rode details.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe catalogus van topklasse rackets Vibor-a Padel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor: professionele of gevorderde atleten die meestal in de backhandpositie en dicht bij het net spelen. Daarom zijn ze op zoek naar een powerracket waarmee ze de bal gemakkelijk van het veld kunnen krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het zachte schuim en de rest van de gebruikte materialen, biedt het zeer goede sensaties bij het slaan, zodat je zult genieten van comfort en controle. Het is ook een exclusief padel racket, exclusief ontworpen voor zijn jubileum in zwart met rode details.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van World Padel Tour-spelers zoals Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires om op je beste niveau te presteren. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard
Onze beste producten