Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
VIBORA LETHAL ATTACK 2022
  • VIBORA LETHAL ATTACK 2022
  • VIBORA LETHAL ATTACK 2022

VIBORA LETHAL ATTACK 2022

PVP: € 185,00
€ 110,95
-41% Vibora
padel paleis Vibora Lethal Attack 2022 | Maak krachtige shots met dit Vibora powerracket, een model dat je niet onverschillig zal laten voor zijn prestaties op de baan of voor zijn spectaculaire ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora dodelijke aanval Azul

Een van de meest verwachte collecties arriveert in onze online winkel: Vibora 2022. Hierin vindt u de heruitgave van het blauwe Lethal Attack padel racket, een model dat spitsen erg leuk vinden omdat het een diamantformaat heeft met een hoge balans, wat de hit verhoogt om de bal er gemakkelijk uit te krijgen.

Hoewel het een powerracket is, verwaarloost het comfort niet, omdat het zacht eva-rubber aan de binnenkant bevat, dus het genereert een comfortabelere slag en verbetert de baloutput. Voor de structuur is koolstof gebruikt samen met 3k-stof in blauw op de vlakken. waardoor ze resistenter worden en ook hun esthetiek verbetert.

Vibor-a Lethal Attack in blauw, kenmerken

  • Haal meer kracht in je spel met de nieuwe Vibora Lethal Attack 2022.
  • Grotere output en ongelooflijke aanraking dankzij de zachte rubberen binnenkant.
  • Meer sterkte en stijfheid door het gebruik van carbon in de tubular.
  • Oppervlak met 3k blauwe stof voor een droger gevoel.
  • Diamond-formaat met een hoge balans die het een krachtig padel racket maken.
  • Het behoudt zijn karakteristieke hartontwerp om verdraaien te voorkomen.
  • Verkrijgbaar in geavanceerde serie Vibor-a Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Meer gericht op aanvallende spelers, degenen die graag de bal hard slaan en een powerracket nodig hebben om hun beste schoten dichtbij het net te kunnen maken, terwijl ze te allen tijde een uitstekend comfort behouden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want op esthetisch vlak zult u genieten van de afwerkingen. Dit seizoen presenteert het een soort koolstof in een blauwe kleur die de prestaties verhoogt en ook bijdraagt aan het verbeteren van de esthetiek, door blauwe tinten te combineren met een gladde glanzende afwerking.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de omvang van Josete Rico uitrusten en vele anderen.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten