Vibora Diva Elite 3K 2024
  • Vibora Diva Elite 3K 2024
  • Vibora Diva Elite 3K 2024

Vibora Diva Elite 3K 2024

PVP: € 230,00
€ 229,95
-1% Vibora
Vibora Diva Elite 3K A000440 | Ontdek de Vibora Diva Elite 3K 2024, de perfecte balans tussen controle, kracht en premium design. Val op met stijl en meesterschap op de padelbaan padel racket
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Black Diva 3K padelracket

De Vibora Diva Elite 3K 2024 vertegenwoordigt het toppunt van innovatie en design in de wereld van padel. Dit padel racket is niet alleen ontworpen om optimale prestaties te bieden, maar is ook het toppunt van luxe en esthetiek, een echt meesterwerk dat vorm en functie combineert.

Met zijn exclusieve oversized ronde ontwerp en medium-laag balans, evenals afgeronde details aan de zijkanten van de brug, is de Diva Elite 3K van Vibora de perfecte keuze voor degenen die niet alleen uitzonderlijke prestaties op de padelbaan zoeken, maar ook een ongeëvenaarde aanwezigheid en stijl.

Kenmerken padel racket Vibora Diva Elite 3K 2024

  • Licht padel racket met een gewicht tussen 350 - 365 gram voor optimale handling.
  • Traanvormig ontwerp met medium-laag balans voor een breed sweet spot.
  • Sterke structuur versterkt in het bruggedeelte voor superieure duurzaamheid.
  • Medium-dichtheid EVA pro rubber voor een ongeëvenaard gevoel.
  • Oppervlakken versterkt met 3K carbonweefsel en een ruwe afwerking om het balcontact te verbeteren.
  • Maakt deel uit van de Vibora 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor veeleisende vrouwen die streven naar uitmuntendheid in elke slag. Het is een high-performance padel racket dat zowel verdediging als aanval met behendigheid mogelijk maakt, ideaal voor degenen die met passie en vastberadenheid spelen.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult er niet alleen van houden vanwege zijn superieure prestaties, maar ook vanwege zijn exclusieve ontwerp. De zichtbare carbon details gecombineerd met paarse tinten en een glanzende afwerking maken dit padel racket tot een echt object van verlangen op de padelbaan.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora, een leider in de wereld van padel, staat sinds het begin synoniem voor innovatie en uitmuntendheid. Met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit heeft het nieuwe normen gesteld op het gebied van ontwerp en prestaties.

Door een reputatie op te bouwen gebaseerd op uitmuntendheid, heeft Vibora een onuitwisbare indruk achtergelaten in de sport, padel rackets aanbiedend die de passie en toewijding aan het spel weerspiegelen. Kiezen voor Vibora is kiezen voor een kampioenstraditie.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten