Vibora Titan Junior Classic fiber 2024
  • Vibora Titan Junior Classic fiber 2024
  • Vibora Titan Junior Classic fiber 2024

Vibora Titan Junior Classic fiber 2024

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Vibora
Vibora Titan Junior Classic Fiber A000450 | Ideaal voor jonge spelers, de Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 biedt evenwicht en stijl op de baan. Ontdek de uitmuntendheid en speel met vertrouwen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Titan Junior fiber padelracket

Verken het universum van padel met de Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024, een padel racket speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie spelers. Gemaakt voor jonge enthousiastelingen die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties, dit model staat synoniem voor innovatie en aanpasbaarheid op de padelbaan.

De Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 onderscheidt zich door zijn lichtheid en weerstand, essentiële elementen zodat kinderen hun beste slagen gemakkelijk en veilig kunnen uitvoeren. Met dit racket wordt elke wedstrijd een leerzame en leuke ervaring.

Kenmerken van het Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 padel racket

  • Geoptimaliseerd gewicht om hantering door kinderen te vergemakkelijken.
  • Hybride ontwerp met een druppelvorm en een medium - laag evenwicht.
  • Constructie in glasvezel die een grote speelbaarheid biedt.
  • De kern van polyethyleenschuim biedt een uitzonderlijk comfort bij het raken van de bal.
  • Het innovatieve ontwerp van de brug vermindert trillingen en verbetert de stabiliteit in het spel.
  • Maakt deel uit van de Vibora 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is bedoeld voor kinderen tussen 7 en 12 jaar die beginnen met padel of die al vaardigheid hebben getoond op de baan. De Vibora Titan Junior Classic Fiber past zich aan verschillende speelstijlen aan, en biedt onovertroffen sensaties aan jonge sporters.

Waarom zal je het leuk vinden?

Vanwege zijn jeugdige ontwerp en gemakkelijke aanpassing, is de Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 de ideale partner voor de prestaties op de baan van de kleintjes. De witte afwerking en esthetiek geïnspireerd op de modellen voor volwassenen maken het een onweerstaanbare keuze.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora Padel staat sinds het begin aan de voorhoede van innovatie in padel rackets. Het verhaal is een narratief van toewijding aan uitmuntendheid en de focus op het voldoen aan de eisen van elke speler, altijd strevend om de verwachtingen te overtreffen met elk nieuw ontwerp.

Met de Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 zet Vibora zijn erfenis van perfectie voort. Dit racket is een reflectie van de toewijding en diepgaande kennis van het merk in de vervaardiging van hoogwaardige padel uitrusting die uitblinkt op de baan en in de markt.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten