Wilson overgrips Pro Padel 50PK wit
  • Wilson overgrips Pro Padel 50PK wit

Wilson overgrips Pro Padel 50PK wit

PVP: € 85,00
€ 75,95
-11% Wilson Padel
Wilson Pro Padel 50PK wit | Verbeter je spel met de Wilson Pro Padel 50PK overgrips in het wit, ze bieden een uitstekend gevoel, duurzaamheid en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

overgrip padel Wilson Pro Padel 50PK wit

Ontdek de Wilson Pro Padel 50PK overgrips in het wit, het ideale accessoire om je grip op de padelbaan te verbeteren. Met hun speciale ontwerp voor padelrackets en hun dunne, elastische vilt bieden deze overgrips een buitengewoon en langdurig gevoel. Of je nu een recreatieve speler bent of een professional, de Wilson Pro overgrips zijn de perfecte keuze om je spel te verbeteren.

Gemaakt van duurzame materialen en met een lengte ontworpen om op elk racket te passen, bieden deze overgrips je het comfort en de prestaties die je nodig hebt in elk spel. Met 50 stuks per verpakking ben je klaar om elke uitdaging op de baan met vertrouwen en stijl aan te gaan.

Kenmerken Wilson Pro Padel 50PK witte overgrips

  • Lengte speciaal ontworpen voor padelrackets.
  • Dun en elastisch vilt dat een buitengewoon gevoel biedt.
  • Duurzaam materiaal dat langdurige prestaties garandeert.
  • Inclusief tape voor eenvoudige toepassing.
  • Beschikbaar in het wit.
  • Onderdeel van de Wilson 2024 accessoires collectie.

Voor wie is het?

De Wilson Pro Padel 50PK overgrips zijn bedoeld voor padelspelers van alle niveaus die hun grip en comfort op de baan willen verbeteren. Van beginners tot professionele spelers, deze overgrips bieden de prestaties en duurzaamheid die nodig zijn om uit te blinken in elk spel.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Wilson Pro Padel 50PK overgrips vanwege hun uitstekende gevoel, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met een speciaal ontwerp voor padelrackets en een superieure kwaliteit, zullen deze overgrips je het vertrouwen en de controle geven die je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen. Wacht niet langer en voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson is een wereldwijd erkend merk vanwege hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en prestaties in de sportwereld. Met een lange geschiedenis van succes in het produceren van hoogwaardige sportuitrusting, blijft Wilson een favoriete keuze voor veel professionele atleten en amateurs over de hele wereld.

Met de Wilson overgrips en de rest van de 2024 collectie producten, zul je uitmuntendheid ervaren bij elke slag. De geweldige Fernando Belasteguín is het boegbeeld van het merk op de banen.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten