Overgrip Wilson Confort Profile black
  • Overgrip Wilson Confort Profile black

Overgrip Wilson Comfort Profiel zwart

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Wilson Padel
Paquete 3 Overgrip Wilson Comfort Profiel zwart | Koop de Wilson comfort padel Overgrips in het zwart, ze bieden maximale grip en totale absorptie van transpiratie in de handen dankzij hun tekening

Blister Overgrip Wilson Comfort Profiel zwart

Geniet van de beste grip op je padel racket met de Comfort Profile padel overgrips, een accessoire dat Wilson op de markt heeft gebracht voor het meest veeleisende publiek. Ze zijn vervaardigd met een zeer resistent en duurzaam materiaal, maar het meest opmerkelijke is de wielachtige tekening die het op het oppervlak heeft om het absorptievermogen te vergroten en dat we een stevige grip kunnen hebben.

Voor wie is het? Aangegeven voor elk moment van het jaar en ontworpen voor iedereen die een aanvulling nodig heeft om padel te spelen die voorkomt dat de padel door zweet uit de handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een van de meest gebruikte spelers zijn dankzij hun uitstekende prestaties, zelfs als de zon het meest schijnt. Bovendien zijn ze zeer effectief met hun eigenaardige wielontwerp.

Goed dat je dat weet...

  • Ze worden verkocht in verpakkingen van 3 stuks.
  • Zwart van kleur met een revolutionair gestreept patroon.
  • Ze behouden hun eigendommen voor een langere tijd.
  • Ze helpen om meer dikte in het handvat te krijgen.
  • Ze zijn favoriet geworden bij het publiek.
  • Nieuwe accessoires voor Wilson racketspelers.

Geniet van deze sport met een van de toonaangevende merken in de sector zoals Wilson Sport. Ze hebben een jarenlange ervaring achter zich en zijn erin geslaagd om producten te vervaardigen die zijn aangepast aan alle behoeften van het publiek. Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, padel rackets en andere accessoires voor de beste prestaties en het beste design op het veld. Denk niet twee keer na en ga naar een van de favoriete merken van spelers.

Onze beste producten