Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Ultra 2020
  • Wilson Ultra 2020
  • Wilson Ultra 2020

Wilson Ultra 2020

PVP: € 220,00
€ 165,00
-26% Wilson Padel
Werk af met meer kracht met dit competitieve Wilson-racket, gemaakt van carbon, schuimrubber en ruwheid om meer effect op slagen te kunnen drukken.

Wilson Ultra zwart en blauw mes

Breng je meest agressieve kant naar voren met de nieuwe wilson -collectie. Ontdek het Ultra-padel racket, een high-performance model waarvan de hardste hitters zullen genieten, hoewel het de controle niet verwaarloost met infinity edge-technologie, omdat het de sweet spot verbreedt.

Wat de constructie betreft, is er 100% koolstof gebruikt, waardoor de vlakken worden versterkt, waardoor het een zeer goede weerstand heeft. Het heeft ook schuimrubber in de kern om trillingen te absorberen en een goede baloutput te hebben. Het heeft ook ruwheid in de vlakken en een gesloten hart.

Wilson Ultra zwart en blauw, kenmerken

  • Diamantformaat met hoge balans van de wilson Ultra 2020.
  • Grote weerstand en duurzaamheid door het gebruik van koolstof in de structuur.
  • Interne krachtige schuimkern voor meer punch zonder verlies van comfort.
  • Opti grip korrelige textuur op het oppervlak die ons helpt de effecten te verbeteren.
  • Nieuw vuistontwerp dat de grip verbetert.
  • Verwaarloos de controle niet met Infinity Edge-technologie die de sweet spot vergroot.
  • Houdt het hartontwerp gesloten om het beter beheersbaar te maken.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Wilson Padel 2020 rackets.

Voor wie is het? Onmisbaar voor aanvallende spelers, met een gevorderd niveau en op zoek naar een goede stoot. Met de ultra kun je de bal gemakkelijk naar je toe brengen of eruit halen, omdat hij een diamantformaat en een hoge balans heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen heeft gebruikt bij de constructie. Ook het ontwerp blijft niet onopgemerkt, heel klassiek maar met een combinatie van zwart en blauw waar we van houden.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten