Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Bela Team 2020
  • Wilson Bela Team 2020

Wilson Bela Team 2021

PVP: € 199,00
€ 109,95
-45% Wilson Padel
Wilson Bela Team rood padel racket | Nieuw Wilson padel racket ontwikkeld door Fernando Belasteguín, biedt een zeer goede speelbaarheid dankzij de constructie met flexibelere materialen

padel racket Wilson Bela Team door Fernando Belasteguín

We hebben al de complete serie van de nieuwe Fernando Bealsteguín padel rackets beschikbaar. Ontdek het Bela Team padel racket uit de Wilson Padel 2021 -catalogus, het is een zeer uitgebalanceerd model dat zich snel aanpast dankzij het gebruik van flexibelere materialen.

Zo combineert het koolstof in het frame met glasvezel op het oppervlak, wat het een meer elastische touch geeft en niet zo technisch is. Het heeft een zachte kern van eva-schuim, die de impact zeer goed absorbeert en ruwheid bevat om de effecten te versterken.

Wilson Bela Team van Fernando Belasteguín, kenmerken

  • Het Wilson Bela Team 2021 past zich aan elke speelstijl aan.
  • Veelzijdige padel racket en snelle aanpassing door zijn zachtere materialen.
  • Serie padel rackets Bela, die van Fernando Belasteguín.
  • Comfortabel blazen en zonder verwondingen met het zachte eva-schuimrubber aan de binnenkant.
  • Carbon frame voor sterkte en duurzaamheid.
  • Glasvezeloppervlak, wat de bespeelbaarheid verhoogt.
  • Nieuw hartontwerp voor meer stabiliteit.
  • Wilson 2021-reeks hoge padelrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor atleten van middelhoog niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket dat zich snel aanpast, aangezien het bela-team het minst technische team in de serie is, dus het zal je als speler helpen vooruitgang te boeken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van de beste prestaties op de baan en van veel comfort, omdat de aanraking zachter is. Behalve dat het mede is ontworpen met Fernando Belasteguín, zul je genieten van een spectaculair ontwerp in zwart, rood en de handtekening van de speler.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de geschiedenis van Wilson Sport. Er zijn vele jaren ervaring in de sportwereld, sinds 1914 de beste atleten uitrusten. Zo kon hij zijn zandkorrel in de padelsector niet missen.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten