Wilson Blade LT V2
  • Wilson Blade LT V2
  • Wilson Blade LT V2

Wilson Blade LT V2

PVP: € 260,00
€ 158,64
-39% Wilson Padel
Padel padel Wilson Blade LT V2 | Koop een van Wilson's lichtste rackets, ontworpen met de beste materialen en een medium-gebalanceerd teardrop-formaat voor goede prestaties.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Wilson Blade LT V2 groen

Voor wie op zoek is naar beheersbaarheid, presenteren we het padel racket LT V2 padel racket, een model dat beschikbaar is binnen de geavanceerde serie van Wilson Padel 2022. Het is licht in gewicht, ongeveer 355 gram, dus je kunt het snel verplaatsen en genieten van geweldige controle en kracht. vanwege zijn traanontwerp en medium balans.

Wat betreft de constructie is er gebruik gemaakt van carbon, wat het een grote weerstand en stevigheid geeft. Ook heeft hij EVA zacht schuimrubber, een zacht schuim dat trillingen zeer goed absorbeert. Om te eindigen, heeft het ruwheid en een nieuw type sublieme grip waarmee je van meer comfort kunt genieten.

Wilson padel racket LT V2 zwart en groen, kenmerken

  • Wilson padel racket LT V2 2022 ontwerp met licht gewicht, ongeveer 355 gram.
  • Met een traanvorm en medium balans om in gelijke mate kracht en controle te bieden.
  • Carbon constructie voor hoge sterkte.
  • Binnenin is eva zacht schuimrubber gebruikt om de impact te absorberen.
  • Meer contact met de bal dankzij de ruwe Spin Effect Grip afwerking.
  • Comfortabele grip van het racket dankzij de nieuwe Sublime handgreep en veiligheidskoord.
  • Drilling Sharp Hole-technologie die de prestaties verbetert.
  • Wilson Padel 2022 serie geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Vanwege de combinatie van materialen, vorm en balans raden we het aan voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar een licht en veelzijdig racket. Het is ook geschikt voor meisjes, aangezien het ongeveer 355 gram weegt.

Waarom zal je het leuk vinden? Door zijn lichtere constructie is hij zeer handzaam waardoor je minder moeite hoeft te doen bij het verplaatsen. Daarnaast is het esthetisch erg gaaf met de combinatie van zwarte en groene details die het merk heeft gemaakt.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft hij de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft hij ook zijn bijdrage geleverd in padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-circuits.

Ontdek de complete catalogus van padel rackets, schoenen, padel rackets en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten