¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrip Wilson Pro burn x 3
  • Overgrip Wilson Pro burn x 3

Overgrip Wilson Pro burn x 3

PVP: € 7,85
€ 6,20
-22% Wilson Padel
Overgrip de padel Wilson Pro burn | Verbeter de grip van je racket met het nieuwe pakket van drie Pro burn overgrips van het merk Wilson, ontworpen voor mensen die overmatig zweten willen vermijden

3 Overgrip Wilsons Pro Burn

Ontdek de nieuwe collectie accessoires van het merk Wilson met een groot aantal accessoires voor je padelracket. Een daarvan is het pakket van drie Pro Burn overgrips in oranje, perfect voor al die mensen die graag een beetje kleur aan hun padel racket willen toevoegen.

De belangrijkste functie is om de grip van je racket in je handen te verbeteren, hoewel het ook helpt om overmatig zweten te voorkomen, zodat je ophoping kunt voorkomen. Het is ook zeer resistent dankzij de gebruikte materialen, zodat u ze niet voortdurend hoeft te vervangen.

Wilson overgrips Pro burn in oranje, kenmerken

  • De Wilson Pro Burn overgrips worden verkocht in een verpakking van drie stuks.
  • Ze helpen door zweet van de handen te absorberen om overmaat te voorkomen.
  • Ze verbeteren de grip van de hand tot de grip van het racket.
  • Ze zijn van goede kwaliteit, dus ze gaan lang mee.
  • Ze zullen niet moeilijk zijn om aan of uit te trekken.
  • Nieuwe Wilson Padel 2022-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Dit accessoire is essentieel voor diegenen die de grip op hun racket willen verbeteren omdat ze comfortabel willen spelen en die ook de ophoping van zweet op hun handen willen vermijden die ervoor zorgen dat het racket wegglijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden vanwege hun ongelooflijke eigenschappen die ze geweldige kwaliteit geven, maar ook vanwege hun oranje ontwerp waarmee je je racket kunt combineren voor een zeer opvallend resultaat.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten