Wilson Blade Pro V2 groen
  • Wilson Blade Pro V2 groen
  • Wilson Blade Pro V2 groen

Wilson Blade Pro V2 groen

PVP: € 300,00
€ 279,95
-7% Wilson Padel
Wilson Blade Pro V2 groen padel racket | Uitstekende prestaties in elke actie van het spel met dit veelzijdige Wilson-racket, gemaakt van carbon, ruwe vliegtuigen en zacht rubber voor veeleisende spelers
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wilson Blade Pro V2 groen en zwart padel racket

Ontdek in onze online padel-shop de meest geavanceerde modellen van Wilson Padel 2022. Voor de meest veelzijdige presenteren we het nieuwe groene en zwarte padel racket Pro V2 padelracket, een model dat wordt gekenmerkt door zijn balans tussen kracht en controle. Om dit te doen, presenteert het een Druppelvormig formaat dat zijn sweet spot verbetert, gecombineerd met een medium balans die zijn goede punch bevordert.

Dankzij de carbon constructie biedt hij een grote weerstand en een zeer solide structuur. Aan de andere kant stelt het niet teleur in comfort, aangezien er zacht eva-rubber aan de binnenkant is gebruikt, waardoor de aanraking zachter wordt. Ten slotte presenteert het een nieuw gripontwerp dat zowel de grip als een ruw oppervlak verbetert om meer spin te genereren.

Wilson padel racket Pro V2 groen, kenmerken

  • Subliem gripdesign voor een comfortabelere grip van de nieuwe Wilson padel racket Pro V2 groen.
  • Evenwichtig racket dankzij de oversized mal met medium balans.
  • Ruwe vlakken die ons zullen helpen om meer effect aan de bal te geven.
  • Stevige en stijvere structuur door gebruik van carbon.
  • Onverslaanbaar balgevoel met de nieuwe zachte kern van eva-rubber.
  • Nieuwe verdeling van de boring die de prestaties op het spoor verbetert.
  • Verstelbare riem om onze pols.
  • Nieuwe collectie high performance Wilson 2022 rackets.

Voor wie is het? Voor professionele of gevorderde atleten die graag hun best doen in aanval en verdediging, wordt de nieuwe padel racket Pro v2 gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, waardoor het veel gemakkelijker is om mee te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is dat de beste materialen op de markt combineert met een geavanceerd ontwerp dat je laat schitteren op het circuit. In deze editie presenteert het een zwarte afwerking met een centraal logo, frame en details in groen die spectaculair zijn voor het blote oog.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-circuits, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten