Wilson Bela Elite V2 2023
  • Wilson Bela Elite V2 2023
  • Wilson Bela Elite V2 2023

Wilson Bela Elite V2 2023

PVP: € 310,00
€ 149,96
-52% Wilson Padel
padel racket Wilson Bela Elite V2 | Uitstekend rijgedrag op het circuit met de nieuwe Bela Elite V2, een krachtig maar lichter model waarin alle Wilson-technologieën zijn verwerkt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela Elite V2 padel racket

Test als een van de eersten de kracht van het nieuwe rode Bela Elite V2 padel racket, een van de officiële producten van Fernando Belasteguín die Wilson heeft ontworpen voor 2023. Het is een redelijk hanteerbaar racket, omdat het licht van gewicht is, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen en snel reageren op elke bal.

Dankzij de diamantvorm en de balans aan de bovenkant definiëren we het als een powerracket. Voor zijn constructie combineert het met rubber van gemiddelde dichtheid om de beste balans tussen kracht en baloutput te bereiken. Het heeft ook reliëf op de vliegtuigen om betere effecten te bereiken, evenals een vervangbaar veiligheidstouw om het te verwijderen wanneer je het nodig hebt.

Wilson Bela Elite V2 rode kleur, kenmerken

  • Meer ruitvormig design met iets hogere balans van de Wilson Bela Elite V2 2023.
  • Lager gewicht om het veel beter beheersbaar te maken.
  • Koolstofconstructie, waardoor het resistenter en steviger is.
  • Rubberen kern met gemiddelde dichtheid die het een comfortabeler gevoel geeft.
  • Het bevat een nieuw systeem in het snoer waarmee je het gemakkelijk kunt vervangen.
  • Nieuw hartontwerp voor meer stabiliteit.
  • Door de ruwheid van de vlakken kun je de bal meer spin geven.
  • Bereik van Wilson 2023 rackets voor hoge wedstrijden.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een technisch racket, dus we raden het aan spelers met een gevorderd niveau en met een aanvallende speelstijl aan, aangezien de Bela Elite v2 wordt gekenmerkt door zijn goede stoot, die heel goed gaat in het luchtspel en close van het netwerk.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een van de padelrackets van Fernando Belasteguín in handen hebt, de beste speler in de geschiedenis van padel. Je kunt dus genieten van geweldige prestaties en design op het circuit, aangezien de nieuwe Bela Elite terugkeert met een spectaculaire rode afwerking.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de geschiedenis van Wilson Sport. Er zijn vele jaren ervaring in de sportwereld, sinds 1914 het uitrusten van de beste atleten. Zodoende kon hij zijn zandkorreltje in de racketsector niet missen.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten