Rugzak Wilson Bela Padel Backpack roja
  • Rugzak Wilson Bela Padel Backpack roja
  • Rugzak Wilson Bela Padel Backpack roja

Rugzak Wilson Bela Padel Backpack roja

PVP: € 80,00
€ 61,96
-23% Wilson Padel
Wilson Bela Padel Backpack rode kleine rugzak | Als je net genoeg meeneemt naar de wedstrijden, heb je de nieuwe Bela-rugzak van Wilson beschikbaar, die is ontworpen met een thermovak om het racket te beschermen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wilson Bela Padel Backpack rode padelrugzak

De nieuwe collectie rugzakken van het merk Wilson kunt u nu kopen in onze online padel winkel waar u keuze heeft uit een groot aantal modellen. Een daarvan is de Bela Padel-rugzak die is ontworpen in rood, de meest opvallende om te slagen op het veld.

Verdeel de ruimte in een Headvak met verdelers aan de binnenkant, zodat je je kleding en padeluitrusting op een georganiseerde manier kunt opbergen. Het heeft ook een andere achterin waar je de padel racket kunt opbergen die zeer goed beschermd zal zijn dankzij het thermosysteem aan de binnenkant.

Wilson Bela Padel-rugzak in rode kleur, kenmerken

  • De Wilson Bela Padel-rugzak is gemaakt met polyester voor meer weerstand.
  • Klein vakje aan de bovenkant waar je je sleutels of portemonnee in kunt opbergen.
  • Vak met thermische bescherming om het racket beschermd te vervoeren.
  • Gevoerde handgrepen om hem te dragen, zodat hij niet oncomfortabel is om te vervoeren.
  • Het maakt deel uit van de collectie van de speler Fernando Belasteguín.
  • Je vindt hem binnen de nieuwe collectie Wilson rugzakken.

Voor wie is het? Aan al die mensen die niet gewend zijn om te veel materiaal naar wedstrijden te vervoeren en dus op zoek zijn naar een tas die niet te groot is, want de Bela Padel rugzak heeft de perfecte ruimte om het padel tennisracket, kleding en accessoires in te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer minimalistisch ontwerp heeft in rood met de meest elegante zwarte details zodat je goed uitgerust naar je wedstrijden kunt gaan terwijl je al je materiaal op een georganiseerde en beschermde manier vervoert.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten