Wilson Bela Junior V2 2023
  • Wilson Bela Junior V2 2023

Wilson Bela Junior V2 2023

PVP: € 140,00
€ 84,96
-40% Wilson Padel
Wilson Bela Junior V2 padel racket | Koop het nieuwe rode Bela Junior V2 padel racket, de aanpassing van het Belasteguín-racket dat Wilson heeft gemaakt voor de jongste spelers
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela Junior V2 padel racket voor kinderen

Zorg ervoor dat de kleintjes kunnen genieten van padel met een racket dat is aangepast aan hun behoeften. Ontvang de nieuwste editie van het rode Bela Junior V2 padel racket, een van de nieuwigheden in de productcatalogus van Wilson 2023. Het is het Belasteguín-racket aangepast aan kinderhanden zodat ze het zonder problemen kunnen verplaatsen.

Het heeft een druppelformaat met een medium balans, dus het biedt goede controle zonder verlies van kracht in het spel. Het is ook een padel racket dat snel kan worden aangepast voor kinderen, omdat het flexibele materialen combineert in de constructie, zoals glasvezel en zacht rubber. Het heeft ook ruwheid op de vlakken om betere effecten af te drukken.

Wilson Bela V2 voor rode jongen, kenmerken

  • De Wilson Bela Junior V2 heeft een kleiner formaat en gewicht, aangepast aan de behoeften van kinderen.
  • Evenwichtig racket en snelle aanpassing dankzij de gebruikte materialen.
  • Overmaats formaat met meer gerichte balans om het evenwichtig te maken.
  • Constructie met glasvezel, een meer elastisch materiaal.
  • Het zal je helpen om niet-gecentreerde ballen te corrigeren en je techniek te verbeteren.
  • De vlakken bevatten ruwheid in reliëf, waardoor de bal meer spin krijgt.
  • Perfecte grip dankzij het sublieme gripdesign en polsbandkoord.
  • Verkrijgbaar in de Wilson 2023 kinderracketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op kinderen, jongens of meisjes in de leeftijd van 7 tot 12 jaar die al regelmatig padel spelen en een veelzijdig racket nodig hebben waarmee ze vanuit elke hoek van het veld het beste uit zichzelf kunnen halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een padel racket voor kinderen is, heeft het bedrijf geen technologie of materialen gespaard voor de vervaardiging ervan. Je zult dus genieten van een spectaculaire glanzende rode afwerking met de handtekening van de speler, net als het racket van Bela!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten