Vibora Elite Team ballenbak 24 x 3

PVP: € 115,70
€ 74,34
-36%
Elite Team 24 x 3 Ballenkrat | Mis de kans niet om deze Vibora-ballenbak voor de beste prijs te krijgen, een nieuw model dat een lange levensduur en een zeer dynamisch spel biedt

Padelballen Vibor-a Elite Team 24 blikjes

Als je graag met kwaliteitsballen speelt, presenteren we de nieuwe Vibor-a Elite Team-ballenbox met 24 blikken x 3 eenheden in elk, een van de nieuwe modellen dit seizoen die wordt gekenmerkt door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dus de prijs is vrij goedkoop en biedt benijdenswaardige voordelen.

In totaal heb je in totaal 72 ballen van hoge kwaliteit, gemaakt van zeer resistente materialen om de beste duurzaamheid te bieden. Op het veld bieden ze een redelijk snel spel, een uniforme vlucht en het slaan is redelijk comfortabel, dus de ervaring met het Elite Team is fantastisch.

Vibor-een elite team gele ballenbak, kenmerken

  • De Vibora Elite Team 24 blikken x 3 eenheden bieden een lange levensduur.
  • Esthetiek in gele kleur voor een goed zicht op de baan.
  • Het gebruik ervan wordt aanbevolen bij officiële wedstrijden of trainingen met vrienden.
  • Uitstekend comfort bij het slaan.
  • Hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage.
  • Verkrijgbaar in de Vibora Padel 2022 ballencollectie

Voor wie is het? Naar onze mening zijn het padelballen die geschikt zijn voor zowel je training als je meest veeleisende wedstrijden, omdat ze een snel spel, trillingsvrije vlucht en uitstekende duurzaamheid bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het padelballen van hoge kwaliteit zijn die je voor een betaalbare prijs kunt krijgen. Bovendien bespaart u geld als u de doos met 24 blikjes vibora-ballen koopt, omdat het blik veel goedkoper is dan wanneer u het afzonderlijk zou kopen.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten