Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Light 3.1
  • Adidas Adipower Light 3.1
  • Adidas Adipower Light 3.1

Adidas Adipower Licht 3.1

PVP: € 300,00
€ 270,00
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower Light 3.1 padel padel Marta Ortega | Een van de beste Adidas-padel rackets voor dames, gemaakt van hoogwaardige materialen en een uitzonderlijke afwerking voor zijn sterspeler Martita Ortega
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Adipower Light 3.1 2022

Koop een van de beste rackets voor dames voor de beste prijs: het Adipower Light 3.1 padel racket uit de meest geavanceerde serie van Adidas 2022. Het onderscheidt zich door zijn controle, lichtheid en comfort, omdat het een rond formaat heeft met een lage balans en een lager gewicht voor fantastische gameplay.

Nog één seizoen wordt het het padel racket van Martita Ortega, dus het brengt de beste technologieën van het merk samen. Het is gemaakt van koolstof, met een gealuminiseerde laag die de vlakken versterkt. Het beschikt ook over een dubbel exoskelet en power reliëftechnologie die het meer weerstand geeft. Het bevat ook ruwheid en de kern is gemaakt van zacht energie-eva-rubber.

Adidas Adipower Light 3.1 van Marta Ortega, kenmerken

  • Uitstekende controle dankzij het ronde formaat en de lage balans van de Adidas Adipower Light 3.1
  • Lichter gewicht voor meer wendbaarheid.
  • Meer comfort bij het slaan dankzij de eva soft energy core die voor een zachtere aanslag zorgt.
  • Extreem resistent met de koolstof die in het frame en de gezichten wordt gebruikt.
  • Het stelt je in staat om met meer spin te spelen met de ruwheid van het spinblad van zijn vlakken.
  • Het heeft het dubbele exoskeletsysteem om de stijfheid te vergroten.
  • Krachtig reliëfontwerp om krachtige salvo's en spikes dicht bij het net uit te voeren.
  • Nieuwe catalogus met rackets voor dames Adidas Padel 2022.

Voor wie is het? Gericht op professionele of gevorderde spelers die een licht racket nodig hebben met grote speelbaarheid om de bal gemakkelijk te kunnen plaatsen en te genieten van geweldige sensaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is een racket voor dames met uitstekende prestaties en design sinds dit seizoen heeft het een zichtbare carbon afwerking, turquoise details en een wit ochlor-logo dat de meest veeleisende vrouwen zal veroveren. Het is ook ondertekend door Martita Ortega!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten