Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Green Padel
  • Adidas Adipower Green Padel
  • Adidas Adipower Green Padel

Adidas Adipower Groene Padel

PVP: € 230,00
€ 205,00
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower Groene padel padel racket | Adidas padel racket met een brede sweet spot gemaakt van duurzame materialen om van te genieten op het veld en tegelijkertijd bij te dragen aan het welzijn van de planeet
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Ecologische padel racket Adidas Adipower Groene Padel

Als u zich zorgen maakt over het milieu, presenteren wij u ecologische padelrackets waar u met volle teugen van kunt genieten. Ontdek het nieuwe padel racket Adipower Green Padel groen en bruin uit de Adidas Padel advanced serie. Door zijn ronde formaat en lage balans is het een controle padel racket dat ook bij het slaan zeer goede sensaties genereert.

Hiervoor is in de kern EVA soft performance rubber gebruikt, wat zorgt voor een zachter gevoel en een grotere baloutput. Omdat het een duurzaam model is, is het gemaakt met vlasvezel natuurlijke vezels in linnen. Het bevat ook koolstof in het frame, een dubbel exoskelet en power reliëftechnologie voor meer weerstand.

Adidas Adipower Groene Ecologische Padel, kenmerken

  • De Adidas Adipower Green Padel is een controle padel racket door zijn ronde formaat en lage balans.
  • Gemaakt met duurzame materialen met het milieu.
  • Brede sweetspot die ons helpt om ballen uit het midden te controleren.
  • Aangenaam gevoel en zeer goede baloutput dankzij de EVA-zachte rubberen kern.
  • Oppervlak met natuurlijke vlasvezel die zorgt voor een grote elasticiteit.
  • Dual exoskeleton en power reliëf technologie voor een stijve structuur.
  • Carbon Frame dat het een grotere duurzaamheid geeft.
  • Een van de noviteiten in Adidas 2022 padel padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde spelers die een controleracket nodig hebben, dat wil zeggen met een brede sweetspot en veel speelbaarheid om de bal te controleren en buiten het bereik van onze tegenstanders te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen wordt het een ecologisch padel racket, duurzaam met het milieu. Het heeft dus een zeer natuurlijk ontwerp in bruin, zwart logo en groene details. Je zult er dol op zijn als je het ziet!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten