Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Lite 3.1
  • Adidas Adipower Lite 3.1
  • Adidas Adipower Lite 3.1

Adidas Adipower Lite 3.1

PVP: € 205,00
€ 185,00
-10% Adidas Padel
Adidas Adipower Lite 3.1 padel racket | Voel de kracht in je handen met dit Adidas padel racket, ideaal voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar zowel kracht als comfort omdat het niet technisch is
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Adipower Lite 3.1 geel

Haal je beste slagen in de aanval met het Adipower Lite 3.1 blauwe en gele padel racket, een model dat is opgenomen in de intensieve serie Adidas 2022 padel rackets . Het is een minder technische versie dan de Adipower 3.1 omdat hij is gemaakt van glasvezel en EVA soft performance rubber, waardoor hij zachter aanvoelt.

Het behoudt echter een goede stoot dankzij de extra grote diamantvorm en hoge balans. Om de structuur te versterken, heeft het Dual Exoskeleton en Power Embossed-technologie, dus het is praktisch onverwoestbaar. Het heeft ook ruwheid naast het sweet spot-systeem voor een betere sweet spot.

Adidas Adipower Lite blauw en geel, kenmerken

  • Glasvezelconstructie van de Adidas Adipower Lite 3.1
  • Oversized diamantformaat en hoge balans om meer kracht in de slag te krijgen.
  • Solide structuur dankzij Dual Exoskeleton-technologie.
  • Krachtig padel racket dat zich snel aanpast door zijn zachtere aanraking.
  • EVA soft performance rubber voor een goede output en het verminderen van trillingen.
    • Smart Holes-systeem dat ons helpt om ballen uit het midden te corrigeren.
    • Ruw oppervlak om met meer effecten te kunnen spelen.
  • Een van de Adidas Padel 2022 powerrackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor aanvallende spelers en spelers van hoog of gemiddeld niveau die een sprong in kwaliteit willen maken, want het is een krachtig padel racket dat door zijn zachtere aanraking ook zeer goede sensaties genereert bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen is het gemakkelijker om ermee te spelen omdat het een meer elastische touch heeft. Het keert ook terug met een spectaculair ontwerp in blauwe tinten en gele details, een van de meest spectaculaire!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten