Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower CTRL Lite 3.1
  • Adidas Adipower CTRL Lite 3.1
  • Adidas Adipower CTRL Lite 3.1

Adidas Adipower CTRL Lite 3.1

PVP: € 205,00
€ 119,95
-42% Adidas Padel
padel racket Adidas Adipower CTRL Lite 3.1 | Corrigeer off-center ballen met dit Adidas-controleracket, een beheersbaar model met een semi-zachte touch die ons zal helpen de bal te plaatsen waar we willen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Adipower Control Lite 3.1 oranje

Plaats de bal waar je wilt met het nieuwe oranje Adipower CTRL Lite padel racket, een van de noviteiten uit de All for Padel 2022 collectie. Het is een zachtere versie van Alex Ruiz's Adipower CTRL 3.1 omdat het is gemaakt met glasvezel en zacht eva-rubber voor een zachtere aanraking.

Op de baan zul je genieten van geweldige controle, omdat hij een ronde mal, een lage balans en een ruw oppervlak heeft om je meest technische foto's te kunnen maken. Het bevat ook Dual Exoskeleton en Power Embossed-technologie voor een sterkere structuur en geen vermogensverlies in de buurt van het net.

Adidas Adipower Control Lite oranje, kenmerken

  • De Adidas Adipower CTRL Lite genereert nauwelijks trillingen met het eva zachte rubber van de kern.
  • Uitstekende bespeelbaarheid door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Solide structuur met dubbele exoskelettechnologie toegepast op de omtrek.
  • Ruwe afwerking van de vlakken die de effecten in topspin-shots verbetert.
  • Snelle aanpassing door gebruik van flexibele materialen
  • Reliëf op de vlakken om grotere effecten op de bal te printen.
  • In het frame en de zijkanten is glasvezel gebruikt.
  • Een van de nieuwe Adidas Padel 2022 controlerackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor spelers die op rechts spelen, die de bal liever onder controle hebben dan om hem te slaan, want het is een padel racket met een brede sweet spot die ons helpt de bal met millimeterprecisie te plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de semi-zachte aanraking kun je urenlang spelen omdat het trillingen zeer goed absorbeert en overbelasting voorkomt. Het keert ook terug met een onberispelijk beeld dat blauwe tinten combineert met oranje details.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten