Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Woman Lite 3.1
  • Adidas Adipower Woman Lite 3.1
  • Adidas Adipower Woman Lite 3.1

Adidas Adipower Dames Lite 3.1

PVP: € 195,00
€ 175,00
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower Dames Lite 3.1 padel padel racket | Onovertroffen sensaties met dit Adidas damespadel racket, gemaakt van hoogwaardige materialen, licht van gewicht en een onberispelijke afwerking om op je best te presteren.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Adidas Adipower Woman Lite 3.1

Maak een sprong in kwaliteit in je spel dankzij de nieuwe collectie Adidas Padel 2022 rackets . Daar vind je het nieuwe Adipower Woman Lite 3.1 padel racket, een model voor dames dat opvalt door zijn controle en aanraking. Het heeft dus een rond formaat en een balans dicht bij de hand om de bal te plaatsen waar u uw oog neerzet.

Je zult ook genieten van een geweldige output en minder trillingen met het eva zachte prestatierubber aan de binnenkant. Het is een zacht schuim dat samen met de glasvezel van het oppervlak zorgt voor een zachter gevoel en aanpassing bevordert. Het is ook versterkt met Dual Exoskeleton en Power Embossed-technologie en bevat ruwheid.

Adidas Adipower Lite 3.1 voor dames groen, kenmerken

  • De Adidas Adipower Woman Lite 3.1 is een padel racket van controle en snelle aanpassing.
  • Rond formaat en balans dicht bij de hand voor een brede sweetspot.
  • Dual exo-skeleton en power reliëf technologieën voor meer kracht.
  • Het genereert nauwelijks trillingen met het eva zachte prestatierubber van de kern.
  • Ruw oppervlak om grotere effecten te bereiken.
  • Plannen in glasvezel, een elastisch en flexibel materiaal.
  • Geweldige handling dankzij het lichtere gewicht, tussen 345 - 360 gram.
  • Intensieve serie mesjes voor dames Adidas 2022.

Voor wie is het? We raden het aan voor gevorderde of middelgrote meisjes die controle nodig hebben in hun spel, want het is een padel racket met een brede sweet spot die onze fouten zal vergeven. Bovendien voorkomt de zachtere aanraking mogelijk ongemak of letsel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste Adidas-padel rackets voor dames is, gemaakt met een laag gewicht en veel zachtheid voor onverslaanbare sensaties bij het oppakken. Het heeft ook een onberispelijk grijs ontwerp, een groen logo en rode details.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor dames en heren, palettero's en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten