Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Junior 3.1
  • Adidas Adipower Junior 3.1
  • Adidas Adipower Junior 3.1

Adidas Adipower Junior 3.1

PVP: € 75,00
€ 68,00
-10% Adidas Padel
Adidas Adipower Junior 3.1 padel racket | Een van de meest complete padel rackets voor kinderen, omdat het is aangepast aan de handen van de kleintjes, het is gemaakt van hoogwaardige materialen en een geweldig Adidas Padel-ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor jongens Adidas Adipower Junior 3.1 2022

Voor de allerkleinsten hebben we in onze online winkel een uitgebreide catalogus met junior rackets tot uw beschikking. Ontdek het Adipower Junior 3.1 padel racket uit de Adidas padel racket 2022-collectie, een model met verminderd gewicht, rond formaat en lage balans zodat ze de bal gemakkelijk kunnen richten.

Het is aangepast aan de behoeften van de kleintjes, dus het is heel gemakkelijk om ermee te spelen, omdat er glasvezel is gebruikt in de structuur en zacht rubber in de kern om een zachter gevoel te krijgen. De structuur is versterkt met exoskelettechnologie en de sweet spot is vergroot om ongeforceerde fouten te verminderen.

Adidas Adipower voor jongens blauw en oranje, features

  • Gegarandeerde controle met de Adidas Adipower Junior 3.0 en zijn ronde mal met ingehouden balans.
  • Solide en sterke structuur dankzij de dubbele exoskelettechnologie.
  • Zeer goede output en slag zonder trillingen met het eva soft performance rubber.
  • Gemaakt met glasvezel om aanpassing te vergemakkelijken.
  • Verminderd handvat en gewicht om het gemakkelijker op te pakken.
  • Slim gatensysteem dat meer weerstand biedt aan de vliegtuigen.
  • Breed slagoppervlak om fouten te vergeven.
  • Nieuwe collectie Adidas padel racketen voor jongens 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor zowel jongens als meisjes tussen 7 - 13 jaar die regelmatig beginnen met spelen of dit doen, aangezien het een uitgebalanceerd en licht racket is om het gemakkelijk te kunnen verplaatsen en om goede slagen te maken, zowel in aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen en het lichte gewicht is het een zeer handzaam padel racket voor kinderen, zodat ze comfortabel kunnen spelen. Hij heeft ook hetzelfde design als de Adipower CTRL 3.1 in blauwe en oranje tinten, erg gaaf!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2022
Onze beste producten