Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Match Light 3.1 2022
  • Adidas Match Light 3.1 2022
  • Adidas Match Light 3.1 2022

Adidas Wedstrijdlamp 3.1 2022

€ 65,00
Adidas Padel
Adidas Match Light 3.1 2022 padel racket | Geniet van de beste prestaties op de baan met dit Adidas initiatie padel racket, een uitgebalanceerd en licht model dat geschikt is voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Adidas Match Light 3.1 Groen

Zoals elk jaar presenteren wij u als eersten de nieuwigheden van Adidas Padel 2022. Als u op zoek bent naar een licht en economisch model, koop dan het Match Light 3.1 padel racket, een initiatie en lichter padel racket om te genieten van geweldige beheersbaarheid op de rechtbank, controle en macht.

Zowel het frame als de gezichten zijn gemaakt van glasvezel en het heeft een zachte rubberen kern om het gevoel bij het slaan niet te verliezen en trillingen zoveel mogelijk te verminderen. Dankzij het druppelformaat met medium balans past het zich bovendien aan elke speelstijl aan.

Adidas Match Light 3.1 groen en blauw, kenmerken

  • Versterkte structuur van de Adidas Match Light 3.1 voor meer stabiliteit.
  • Dankzij de traanvorm en gecentreerde balans, zal het je helpen je speelstijl te bepalen.
  • Snel aan te passen omdat er flexibele materialen zijn gebruikt bij de fabricage.
  • Spectaculaire aanraking met de zachte EVA-kern.
  • Smart holes-technologie die de weerstand van de vliegtuigen verbetert.
  • Samenstelling van frame en gezichten 100% glasvezel.
  • Lichter in gewicht, tussen 345 - 360 gram voor meer handling.
  • Nieuwe collectie Adidas Initiation 2022 damesrackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor meisjes of jongens die vastbesloten zijn om met deze sport te beginnen of die af en toe trainen, want het is een goedkoop beginnersracket dat door zijn vorm, balans en gewicht heel gemakkelijk te spelen is.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop Adidas-padel racket is, zul je genieten van geweldige prestaties op het veld omdat het hoogwaardige materialen bevat. Ook het nieuwe design in zwart, groen logo en blauwe details blijft niet onopgemerkt, de mooiste!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten