Overgrips Adidas Tacky oranje microgeperforeerd
  • Overgrips Adidas Tacky oranje microgeperforeerd

Overgrips Adidas Tacky oranje microgeperforeerd

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Adidas Padel
Adidas Tacky oranje micro-geperforeerde padel overgrips | Maak je klaar voor de zomer met dit pakket van drie kenmerkende Adidas-overgrips die je helpen het zweet te bestrijden dat tijdens het spelen in je handen wordt gegenereerd.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 19 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Adidas Tacky Overgrips 3 units oranje en microgeperforeerd

Koop alleen kwaliteitsaccessoires dankzij onze uitgebreide catalogus met accessoires die u kunt krijgen in onze online padelwinkel. Ontdek de 3-delige verpakking oranje padel overgrips van de firma Adidas, dit model bevat ook microperforaties om de ophoping van zweet in de hand te voorkomen.

Ze zijn zeer goed bestand tegen intensief gebruik, omdat ze zijn ontworpen met hoogwaardige materialen zodat je er lang mee kunt spelen. Ze worden ook verkocht in pakketten van drie stuks, dus als u ze koopt, bespaart u geld in vergelijking met het apart kopen ervan.

Adidas pakket 3 units micro geperforeerde en oranje overgrips, features

  • De Adidas Tacky Oranges worden verkocht in verpakkingen van drie stuks.
  • Ze zijn erg zacht, zodat ze geen blaren op de handen veroorzaken.
  • Ze zijn zeer eenvoudig te installeren, dus het duurt niet lang.
  • Ze zijn ontworpen met microperforaties voor een betere zweetafvoer.
  • Polyurethaan constructie voor meer duurzaamheid tegen zweet.
  • Accessoirescatalogus voor Adidas Padel 2022-spelers.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen voor al die padelsers die hun hele uitrusting willen dragen en die hun handen willen beschermen tegen mogelijke blessures, aangezien de overgrips van Adidas erg zacht zijn, dus ze zullen zeer comfortabel zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je niet elke keer geld hoeft uit te geven als je een nieuwe overgrip wilt, zijn ze ook in het oranje ontworpen om samen met je racket te kunnen dragen.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten