Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower CTRL Team 2023
  • Adidas Adipower CTRL Team 2023
  • Adidas Adipower CTRL Team 2023

Adidas Adipower CTRL Team 2023

PVP: € 210,00
€ 209,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL Team padel racket | Breng de bal gemakkelijk terug naar het rivaliserende veld met dit Adidas Control Padel-racket, een model dat zich snel aanpast en een semi-zachte touch heeft voor spelers van gemiddeld niveau.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Control Team 2023 padel racket

Bemachtig de nieuwe Adidas Padel 2023-producten om je beste spel op de baan naar boven te halen. We presenteren het oranje Adipower CTRL Team padelracket, een model dat wordt gekenmerkt door zijn controle en flexibelere aanraking. Om dit te doen, combineert het glasvezel op de vlakken en zacht eva-rubber aan de binnenkant, wat zorgt voor meer sensaties bij het slaan.

Het ronde ontwerp en de lage balans geven het een uitstekende controle, dus het zal ons helpen de bal gecontroleerd uit de onderkant van de baan te krijgen. Het framegebied is versterkt met koolstof en combineert exoskelet- en power embossed-technologieën voor een grotere stijfheid van de structuur. Om de spinbladruwheid af te werken, zullen de effecten aanzienlijk verbeteren.

Adidas Adipower CTRL Team oranje, kenmerken

  • Geweldige controle en sensaties met het nieuwe Adidas Adipower CTRL Team.
  • Rond formaat met ingehouden balans voor een brede sweet spot.
  • Stevige structuur dankzij exoskelet en krachtige reliëftechnologieën.
  • Vermindert trillingen met het eva soft performance rubber in de kern dat impact beter absorbeert.
  • Carbon frame om meer weerstand te krijgen tegen stoten.
  • Ruwheid in de vlakken om meer effect aan de bal te kunnen geven.
  • Nieuwe verdeling van het boren die ons zal helpen met niet-gecentreerde ballen.
  • Een van de nieuwe Adidas 2023 geavanceerde padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op sporters die doorgaans intensief trainen of spelen en graag controle in hun handen hebben, want dankzij de brede sweetspot van het Adipower Control Team kunnen we de bal gemakkelijk terugbrengen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het al onze fouten zal vergeven, aangezien de goede plek erg genereus is, dus zullen we onze ongedwongen fouten verminderen. Bovendien keert het dit seizoen terug met een eenvoudig ontwerp dat erg populair is omdat het zwart combineert met oranje details en logo.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten