Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
wristband Adidas Tennis L rood zwart
  • wristband Adidas Tennis L rood zwart

wristband Adidas Tennis L rood zwart

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Adidas Padel
padel polsband Adidas Tennis L rood zwart | Concurreer zoals de professionals met de nieuwe Tennis L-polsbandjes van het merk Adidas die zijn ontworpen met absorberende stoffen om ophoping van zweet te voorkomen

Adidas Tennis L technisch polsbandje rood zwart

Rust jezelf uit zoals de padelprofessionals met de nieuwe collectie accessoires van het merk Adidas die je al beschikbaar hebt in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe Tennis L-polsbandjes die zijn ontworpen in rood met het detail van het logo van het merk in zwart.

Al bij de productie zien we dat er katoen is gebruikt, een zeer resistent materiaal dat helpt voorkomen dat het aan kwaliteit verliest bij het wassen. Daarnaast heeft het ook stoffen zoals elastaan die een geweldige pasvorm mogelijk maken, maar zonder aan elasticiteit te verliezen.

Adidas Tennis L rode en zwarte polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis L zijn ontworpen in een grote maat zodat ze erg comfortabel zitten.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Materialen zoals katoen zijn gebruikt voor de vervaardiging ervan, wat de weerstand verbetert.
  • Ze zijn verantwoordelijk voor het absorberen van zweet en het vervolgens verdrijven.
  • Helpt voorkomen dat zweet van de armen naar de handen gaat tijdens het spelen.
  • Verzameling accessoires om padel Adidas 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die overtollig zweet tijdens het spelen willen tegengaan en dus willen voorkomen dat het in de ogen of de armen overgaat in de handen, waardoor je het racket niet goed kunt vastgrijpen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het is gemaakt met materialen die helpen om zijn goede staat te behouden, was na was, maar ook vanwege het rode ontwerp met zwarte details, zal het een essentieel onderdeel worden om mee te nemen naar al je wedstrijden.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten