Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristband Adidas Tennis S Wit Zwart
  • Wristband Adidas Tennis S Wit Zwart

Wristband Adidas Tennis S Wit Zwart

PVP: € 13,00
€ 10,95
-16% Adidas Padel
padel polsband Adidas Tennis S wit zwart | Rust jezelf uit als een professional met de Tennis S-polsbandjes van het merk Adidas die zo zijn ontworpen dat je tijdens het spelen het zweet van je voorHead kunt verwijderen

Witte Adidas Tennis S korte polsbandjes

Rust jezelf uit zoals de professionals met de nieuwe collectie accessoires van het merk Adidas die we al beschikbaar hebben in onze online padelwinkel. Koop de nieuwe Tennis S-polsbandjes die in een korte maat zijn ontworpen, zodat ze, eenmaal omgedaan, het meest comfortabel zijn.

Voor de vervaardiging ervan zijn zeer resistente materialen zoals katoen gebruikt, zodat ze na het wassen hetzelfde blijven. Ze zijn ook zeer ademend omdat ze helpen door zweet te absorberen om het vervolgens te verdrijven en zo de ophoping ervan te voorkomen.

Tennis S zwart-witte korte polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis S is vervaardigd met gerecyclede materialen.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Ze zijn ademend omdat ze zweet absorberen om het later weer af te voeren.
  • Het is gemaakt met katoenen stof voor meer weerstand.
  • Wit design met zwarte details om te combineren met je kleding.
  • Ze maken deel uit van de nieuwe Adidas 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Het is ideaal als u een intensieve sport beoefent, zoals tennis of padel waarbij u veel zweet, aangezien dit accessoire als een handdoek fungeert, zodat u het zweet van uw gezicht kunt verwijderen en voorkomen dat uw handen bezweet raken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het perfect is om zweet tegen te gaan bij warm weer, is het ook ontworpen in wit met het logodetail in zwart, een perfecte combinatie om te dragen met je kleding en padelracket.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten