Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Master MTV 2023
  • Adidas Adipower Master MTV 2023
  • Adidas Adipower Master MTV 2023

Adidas Adipower Master MTV 2023

PVP: € 450,00
€ 449,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Master MTV 2023 Limited Edition padel racket | Geniet van de beste prestaties op het veld met deze speciale editie van het Adidas Adipower Master MTV padel racket, een controleracket, hard en exclusief
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Master MTV 2023 padel racket

Ontvang als eerste het nieuwe Adipower Master MTV padel racket, een gelimiteerde editie van Adidas Padel 2023 die is gemaakt voor zijn speler Alex Ruiz. Het wordt gekenmerkt door zijn controle en hardere aanraking, omdat het gebruikte rubber met hoge dichtheid aan de binnenkant het een drogere aanraking geeft.

Net als het conventionele model houden ze een rond formaat en gewicht dicht bij de hand om meer controle te bereiken, hoewel met het gewicht- en balanssysteem om de balans aan te passen. Het behoudt de constructie van 100% koolstof, versterkt de gealuminiseerde stofvlakken en geeft ze een ruwe afwerking om onze opnamen meer effect te geven.

Adidas Adipower Master MTV door Alex Ruiz, kenmerken

  • Ronde mal met balans dicht bij de hand voor meer controle over de Adipower Master MTV2023.
  • Droog gevoel dankzij het rubber met hoge dichtheid dat in de kern is gebruikt.
  • Je hebt meer contact met de bal omdat deze de ruwheid van de vlakken opneemt.
  • Hiermee kunt u de balans wijzigen met het schroefsysteem dat u in het hartgebied vindt.
  • Grote weerstand door het gebruik van koolstof en gealuminiseerde stof.
  • Krachtige reliëfversterking en dubbel exoskelet dat de stijfheid verbetert.
  • Gelimiteerde editie van het racket van Alex Ruiz voor de Master.
  • Een van de krachtigste padel rackets van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde of gevorderde spelers, die graag rechts spelen en op zoek zijn naar een padel racket met controle maar met een hardere touch. Op deze manier kunnen ze ook dichtbij het net goed scoren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een racket in beperkte oplage is, heb je dus de beste Adidas-afwerkingen in handen. In deze editie presenteert het een spectaculaire afwerking in zwarte en zilveren details.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Haal het meeste uit deze sport met Adidas Padel dankzij het brede assortiment hoogwaardige wedstrijdproducten voor alle soorten doelgroepen. Dit seizoen presenteert het een vernieuwde collectie padelrackets, tenues, schoenen en andere accessoires gemaakt met de nieuwste technologische innovaties.

Spelers als bijvoorbeeld Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz genieten op de baan van onze nieuwe collectie producten om padel te spelen. Vind ze leuk en rust jezelf uit met Adidas Padel-producten, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten