Adidas Adipower Light 3.3
  • Adidas Adipower Light 3.3
  • Adidas Adipower Light 3.3

Adidas Adipower Light 3.3

PVP: € 220,00
€ 219,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Light 3.3 ADRK1CA3U0015F | Verhoog je spel met de Adidas Adipower Light 3.3, ontworpen voor precisie en controle, dit padel racket is je perfecte bondgenoot. Maak de sprong en ervaar het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Light 3.3 padelracket

Ontdek de Adidas Adipower Light 3.3 uit 2024, een juweel in de wereld van padel die de ervaring op de baan herdefinieert door meer controle te bieden dankzij de ronde vorm en lage balans. Met vakmanschap en oog voor detail gemaakt, is dit padel racket niet alleen een sportinstrument, maar ook een getuigenis van innovatie en uitmuntendheid.

Elke slag, elke beweging, elk moment op de baan verandert in een symfonie van precisie met de Adipower Light 3.3 in je handen. De robuuste structuur dankzij het Dual Exoskeleton systeem in combinatie met geavanceerde technische kenmerken belooft je spel te revolutioneren en je naar het volgende niveau te tillen.

Eigenschappen padel racket Adidas Adipower Light 3.3

  • Uitgerust met Spin Blade Mold om de effecten bij elke slag te verhogen.
  • Rond model met lage balans voor superieure controle op de baan.
  • Uitzonderlijke wendbaarheid dankzij het lichte gewicht van 345-360 gram.
  • Onovertroffen gevoel dankzij de zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Dual Exoskeleton om de structuur te versterken en lagen van glasvezel die de speelbaarheid verbeteren.
  • Behoort tot de Adidas padel racket collectie van 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Adipower Light 3.3 is zorgvuldig ontworpen voor speelsters van gevorderd tot hoog niveau. Het is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een licht padel racket met een groot sweetspot, wat een controleerbaar spel garandeert en kleine foutjes vergeeft.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit seizoen is de Adipower Light 3.3 de keuze van Mafalda Fernandes, een van de beloftes van de WPT. Afgezien van haar prestaties, zal het ontwerp dat wit, zilver en groene details combineert, je op het eerste gezicht verliefd maken.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas staat al generaties lang synoniem voor uitmuntendheid in sport. Vanaf zijn bescheiden begin heeft het normen gesteld voor innovatie, kwaliteit en prestaties in alle sportdisciplines.

In de wereld van padel heeft Adidas zijn toewijding en passie voor de sport herbevestigd. Elk padel racket is een uiting van de traditie, moderniteit en uitmuntendheid die het merk op de padelbaan brengt.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten