Adidas Adipower Team Light 3.3
  • Adidas Adipower Team Light 3.3
  • Adidas Adipower Team Light 3.3

Adidas Adipower Team Light 3.3

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Team Light 3.3 ADRK2CA2U0015F | Ontdek de precisie van de Adidas Adipower Team Light 3.3, maak van elke slag een treffer en ervaar het spel zoals nooit tevoren. Geef je spel een draai met Adidas!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Team Light 3.3 padelracket

Dompel jezelf onder in de ultieme padel-ervaring met de Adidas Adipower Team Light 3.3 uit 2024. Een meesterwerk van precisie en design dat een versterkte structuur combineert met de mobiliteit en wendbaarheid die nodig zijn om de padelbaan te domineren. Speciaal ontworpen voor speelsters die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van controle en kracht zonder in te leveren op stijl.

De Adidas Adipower Team Light 3.3 is niet zomaar een padel racket. Het is een statement van een speelster die het belang van kwaliteit, comfort en efficiëntie bij elke slag begrijpt. Dankzij het ontwerp en technische kenmerken wordt het een verlengstuk van je hand, waardoor je je spel naar een compleet nieuw niveau kunt tillen.

Eigenschappen padel racket Adidas Adipower Team Light 3.3

  • Uitzonderlijke wendbaarheid dankzij het lichte gewicht (345 - 360 gram), wat snelle bewegingen mogelijk maakt.
  • Maximale controle bij off-center slagen vanwege de ronde vorm en lage balans.
  • Snelle aanpassing met zijn glasvezelconstructie, waardoor het speelbaarder wordt.
  • Trillingsreductie dankzij de geïntegreerde eva soft performance rubber.
  • Lichte en ruwe afwerking die effecten bij elke slag versterkt.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is zorgvuldig ontworpen voor vrouwen met een goed spelniveau die op zoek zijn naar een licht hulpmiddel met een breed en comfortabel sweet spot. Het is ideaal voor degenen die urenlang willen spelen zonder ongemak te voelen en met maximale efficiëntie bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Adidas Adipower Team Light 3.3 is een racket dat niet alleen opvalt door zijn prestaties op de padelbaan, maar ook door zijn witte design met groene details die je laten opvallen. De snelle aanpassing en de combinatie van materialen maken het de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is al decennia lang een toonaangevend merk in de sportwereld, altijd uitblinkend in innovatie en toewijding aan kwaliteit. Vanaf zijn bescheiden begin heeft het de sportwereld getransformeerd en standaarden gezet waar velen naar streven.

In de wereld van padel heeft Adidas zijn positie als betrouwbaar merk versterkt, traditie combinerend met vooruitstrevende technologie. Elk product, zoals de Adipower Team Light 3.3, getuigt van hun passie en toewijding aan de sport en belooft een ongeëvenaarde ervaring op de padelbaan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten