Adidas RX series lime 2024
  • Adidas RX series lime 2024
  • Adidas RX series lime 2024

Adidas RX series lime 2024

PVP: € 120,00
€ 118,97
-1% Adidas Padel
Adidas RX series lime ADRK3CA2U0029F | De RX series lime van Adidas 2024 is perfect voor gemiddelde spelers die hun techniek willen verbeteren. Controle, ontwerp en duurzaamheid in één uniek racket. Voel het verschil en beheers het padelveld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racket Adidas RX series lime

Maak kennis met de RX series lime van Adidas, de perfecte keuze voor gemiddelde padelspelers die hun techniek op de padelbaan willen verfijnen. Het ronde ontwerp en de gecentraliseerde sweet spot bieden uitzonderlijke controle, wat zorgt voor wendbaarheid en vloeiende bewegingen bij elke slag.

Als je op zoek bent naar een padel racket die niet alleen je prestaties verbetert, maar ook je toewijding aan het spel weerspiegelt, dan is de RX series lime jouw ideale keuze. Ontworpen met de nieuwste innovaties en ondersteund door de ongeëvenaarde reputatie van Adidas, is dit racket bestemd om een verlengstuk van je arm op de baan te worden.

Kenmerken padel racket RX series lime

  • Invoeging van koolstofvezel in brugvorm die de stijfheid verhoogt.
  • Rand van glasvezel die superieure weerstand biedt tegen stoten.
  • Standaard beschermer, ideaal om je racket te beschermen tegen krassen tijdens wedstrijden.
  • Lage dichtheid EVA-rubber voor een uitstekende baluitvoer en comfort.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is specifiek ontworpen voor gemiddelde padelspelers die regelmatig spelen en op zoek zijn naar materiaal dat hen helpt hun spel naar een hoger niveau te tillen. De wendbaarheid en technische kenmerken zijn ideaal voor diegenen die hun techniek en controle op de padelbaan willen verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden?

De RX series lime is een van de hoogtepunten van Adidas voor het nieuwe seizoen. Elk detail is ontworpen om middenniveau spelers een betrouwbaar en hoogwaardig instrument te bieden in elk spel. Je zult er niet alleen van houden vanwege het ontwerp en de technische kenmerken, maar ook vanwege het vertrouwen dat het je geeft bij elke slag.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is al decennia lang een voorloper in de sportwereld. Sinds de oprichting in 1949 staat het synoniem voor uitmuntendheid, innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Met een rijke geschiedenis en een traditie van het ondersteunen van atleten en sportliefhebbers, blijft Adidas een van de meest gerespecteerde en herkende merken in de sportwereld.

Op het gebied van padel heeft Adidas een onwrikbare toewijding aan innovatie en uitmuntendheid getoond, producten ontwikkeld die voldoen aan de specifieke behoeften van spelers. Hun toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot rackets die er niet alleen goed uitzien, maar ook ongeëvenaarde prestaties leveren op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten