Adidas RX series red 2024
  • Adidas RX series red 2024
  • Adidas RX series red 2024

Adidas RX series red 2024

PVP: € 120,00
€ 119,95
-1% Adidas Padel
Adidas RX series red ADRK3CA0U0012F | Ontdek de RX series red van Adidas 2024. Perfect voor intermediaire spelers die precisie en controle op het padelveld zoeken. Voel de evolutie in je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas RX series red padel racket 2024

Wij introduceren de Adidas RX series red uit 2024, speciaal ontworpen voor die spelers die zich inzetten voor hun vooruitgang in de sport van padel. Dit padel racket biedt je de kans om je techniek te perfectioneren met zijn ronde vorm, lage balans en een sweet spot in het midden, waardoor je een ongeëvenaarde precisie krijgt bij elke slag.

Adidas combineert, zoals altijd, innovatie en kwaliteit in zijn producten. Met de RX series red toont het dit commitment door spelers een perfect hulpmiddel te bieden om hun snelle bewegingen op het padelveld te optimaliseren en het spel op hun eigen tempo te beheersen.

Kenmerken padel racket RX series red

  • Bevat een robuuste koolstofvezel inzet met een brugvormig ontwerp dat de stijfheid versterkt.
  • Rand gemaakt van glasvezel rond het padel racket, wat maximale weerstand biedt tegen schokken.
  • Standaard beschermer geïntegreerd die het padel racket beschermt tegen mogelijke krassen tijdens het spel.
  • Uitgerust met laagdicht EVA-rubber dat zorgt voor een perfecte balafgifte en comfort tijdens de wedstrijd.
  • Maakt deel uit van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is bedoeld voor intermediaire padelspelers die regelmatig op het veld staan. Als je je technieken wilt perfectioneren en op zoek bent naar een padel racket dat je begeleidt in dat proces, dan is de RX series red voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

De RX series red valt op als een van de stermodellen van Adidas voor het seizoen. Een padel racket dat niet alleen design en weerstand biedt, maar ook je spel op het padelveld zal versterken. Voel de evolutie in elk spel.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is een merk dat grenzen heeft overschreden en zich heeft gevestigd als een referentie in de sportwereld. Vanaf het begin is hun doel geweest om kwaliteitsproducten aan te bieden die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende atleten. Met een rijke geschiedenis van innovaties en prestaties blijft Adidas zijn legacy van uitmuntendheid voortzetten in elk product dat het op de markt brengt.

In de wereld van padel is dit niet anders. Adidas heeft met kracht ingebroken, waarbij ze padel rackets van topkwaliteit leveren die hun inzet voor kwaliteit en sportprestaties weerspiegelen. Elk padel racket is het resultaat van onderzoek, technologie en passie voor de sport.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten