Babolat overgrips Pro Tour 2.0 X3 wit
  • Babolat overgrips Pro Tour 2.0 X3 wit

Babolat overgrips Pro Tour 2.0 X3 wit

PVP: € 8,95
€ 6,95
-23% Babolat
Babolat Pro Tour 2.0 X3 wit | Maximaliseer je prestaties met de overgrip Babolat Pro Tour 2.0 X3 wit. Ontworpen voor superieur comfort en controle, voel vandaag nog het verschil in je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

overgrip padel Babolat Pro Tour 2.0 X3 wit

Ontdek hoe de overgrip Babolat Pro Tour 2.0 X3 wit je grip kan verbeteren, essentieel voor de competitieve speler die uitzonderlijke controle in elke wedstrijd zoekt. Dit nieuwe ontwerp biedt maximale absorptie en comfort, waardoor je onder alle omstandigheden tijdens het spel de controle kunt behouden.

De Pro Tour 2.0 is herontworpen met een focus op functionaliteit en comfort, en biedt een iets meer klevende touch dan zijn voorganger, wat zorgt voor een unieke ervaring op de baan. Zijn dunne en duurzame ontwerp is perfect voor lange speeluren, zonder in te boeten aan comfort of prestaties.

Kenmerken overgrip Babolat Pro Tour 2.0 X3 wit

  • Maximaliseert de vochtopname, ideaal om je handen droog te houden gedurende de hele wedstrijd.
  • Biedt een klevendere sensatie die de controle over de grip en het racket verbetert.
  • Dikte van 0.6 mm voor een optimale combinatie van gevoeligheid en duurzaamheid.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen om de levensduur van het product te verlengen.
  • Vermindert vibraties om je gewrichten te beschermen tijdens intense spellen.
  • Onderdeel van de Babolat accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het is ontworpen voor gevorderde en professionele padelspelers die maximale comfort en controle onder druk nodig hebben. Ideaal voor degenen die precisie en efficiëntie in elke slag waarderen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Babolat Pro Tour 2.0 overgrip vanwege zijn vermogen om je spel te verbeteren. De geavanceerde absorptietechnologie en verbeterde touch geven je een competitief voordeel, waardoor je met vertrouwen kunt spelen en de baan kunt domineren.

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat is een toonaangevend merk in de sportwereld, erkend voor zijn innovatie en toewijding aan kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Babolat atleten uitgerust met producten die de nieuwste technologie en functioneel ontwerp combineren, waardoor ze hun volledige potentieel in competities kunnen bereiken.

Met een geschiedenis van passie voor sport blijft Babolat een benchmark op de markt, met uitrustingen die uitblinken in prestaties en duurzaamheid.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten