Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Amarillo Flúor
  • Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Amarillo Flúor

Bullpadel Microgeperforeerde Overgrips GB1705 Fluor Geel

PVP: € 7,95
€ 5,01
-37% Bullpadel
Blister 3 gele micro-geperforeerde bullpadel overgrips | Geniet van een sterke en droge grip met deze Bullpadel overgrips, ontworpen met een geperforeerde textuur, gemiddelde dikte en een gedurfd ontwerp in fluorescerend geel.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel GB1705 pack 3 gele eenheden

Ontdek de beste padelaccessoires in onze online winkel. Koop de GB1705 microgeperforeerde padel-overgrips in fluorgeel uit de catalogus van Bullpadel 2020. Ze vallen op door hun geperforeerde textuur, waardoor ze perfect zijn voor de heetste dagen.

Dankzij de hoogwaardige materialen die de firma heeft gebruikt, blijven ze langer in goede staat. Ze zijn ook van gemiddelde dikte en de laatste jaren zijn ze de favoriete overgrips geworden voor professionele WTP-spelers.

Bullpadel 3 geel geperforeerde overgrips, kenmerken

  • De bullpadel GB1705 geperforeerde gele overgrips gaan lang mee.
  • Ontwerp met kleine perforaties op het oppervlak.
  • Ze bevatten plakband voor een sterke bevestiging.
  • Te koop in een verpakking van 3 stuks.
  • Ideaal om in de zomer te spelen.
  • Nieuwe accessoires voor padel Bullpadel 2020.

Voor wie is het? We raden ze aan aan atleten die veel zweten aan hun handen, aangezien de bullpadel-overgrips microperforaties bevatten om snel te drogen en vocht op de handen te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de hoogwaardige componenten die zijn gebruikt, kun je er meer games mee spelen zonder eigenschappen te verliezen. Ze zijn ook een van de meest opvallende en je kunt je padel racket een vleugje kleur geven met zijn fluorgele ontwerp.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2020
Onze beste producten