Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Babolat My Overgrip x3
  • Overgrips Babolat My Overgrip x3

Overgrips Babolat My Overgrip x3

PVP: € 5,95
€ 5,45
-9% Babolat
Babolat zwart-wit overgrips | Goedkope overgrips van het merk Babolat, 3 stuks in zwart-witte kleuren voor de beste prijs

Babolat My Overgrip blisterverpakking 3 stuks

Kies de beste accessoires om padel tennis te spelen in onze online winkel. Koop de My Overgrip x3 padel overgrips in 2 kleuren uit de Babolat 2020 accessoirecatalogus, een accessoire dat ons zal helpen onze grip te verbeteren en onze handen droog te houden.

Dankzij hun nieuwe formule voorkomen ze dat zweet zich ophoopt op de handen en bieden ze een droge grip. We benadrukken ook de goede duurzaamheid, aangezien de materialen van kwaliteit zijn, ze hebben ook een mooi design en zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

Babolat 3 overgrips My Overgrip x3 2 kleuren, kenmerken

  • Zwart-witte afwerking van de Babolat My Overgrip x3 overgrip.
  • Verkocht in verpakkingen van 3 stuks.
  • Glad design en dikte van 0,55 millimeter, een van de dunste.
  • Elke babolat overgrip weegt ongeveer 5 gram.
  • Ze vermijden wonden of schuren aan de handen.
  • Accessoires om padel Babolat 2020 te spelen.

Voor wie is het? Voor elke atleet die de grip van zijn padelracket wil verbeteren, omdat het vocht absorbeert en een zeer goed balgevoel genereert. Ze helpen je ook om de dikte van de greep te vergroten en aan te passen aan je hand.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een accessoire is voor padel, zijn het ook tennisovergrips, zodat je ze op je racket kunt gebruiken. Ze komen ook in een verpakking van 3 eenheden met een ontwerp in 2 kleuren: zwart en wit.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Onze beste producten