Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Negros
  • Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Negros

Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Negros

PVP: € 6,57
€ 5,74
-13% Babolat
Pado pads Babolat Pro Tacky X3 Negros | Voorkom zweten in je handen met deze Babolat overgrips, een set van 3 stuks, zodat je de grip van je racket aan je hand kunt aanpassen en comfortabel kunt spelen

Overgrips lisos Babolat Pro Tacky X3 Negros

Mis de beste accessoires om padel te spelen niet in onze online winkel. Geniet van een sterke en droge grip met de zwarte Pro Tacky X3 padel overgrips van Babolat 2021. Ze hebben een gladde oppervlakteafwerking en een gemiddelde dikte van 0,6 millimeter.

Het bedrijf heeft een nieuwe formule en hoogwaardige verbindingen gebruikt om de speler een goede grip en gevoel te geven. We benadrukken ook hun goede duurzaamheid, zodat je ze niet halverwege de wedstrijd hoeft te veranderen. Bovendien bespaar je met de blister van 3 stuks geld.

Babolat pack 3 zwarte Pro Tacky overgrips, kenmerken

  • Glad zwart design van de Babolat Pro Tacky X3 overgrip.
  • Gemiddeld dik, ongeveer 0,6 millimeter.
  • Groot absorptievermogen voor een stevige grip.
  • Gewicht 6 gram per stuk.
  • Vermindert trillingen en genereert een comfortabelere slag.
  • Accessoires om padel Babolat 2021 te spelen.

Voor wie is het? Geschikt voor elke jongen of meisje die regelmatig padel speelt en de grip van hun racket moet verbeteren, aangezien de zwarte babolat-obvergrips zowel geweldige grip als sensaties bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat ze een glad oppervlak hebben, bieden ze veel grip, zodat het racket niet uit je handen glijdt. Daarnaast maakt het zwarte design ze geschikt om te combineren met elk padel racket.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten