Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Reflex 2022
  • Babolat Reflex 2022

Babolat Reflex 2022

PVP: € 110,00
€ 89,95
-19% Babolat
Babolat Reflex 2022 padel racket | Verbeter je spel met dit Babolat padel racket, een veelzijdig en lichtgewicht model dat zich aan elke actie aanpast, zodat je op je beste niveau kunt presteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Reflex Grijs

Word een professional in deze sport in de handen van Babolat Padel 2022. Koop het nieuwe Reflex padel racket in grijze tinten, een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid omdat het zich snel kan aanpassen aan elke speelstijl dankzij het druppelformaat en gericht evenwicht.

Voor de vervaardiging is koolstof gebruikt in het framegebied, waardoor het een grotere weerstand heeft. De slagvlakken zijn gemaakt van glasvezel, een elastischer materiaal dat zorgt voor meer speelbaarheid. Het heeft ook eva zacht rubber voor een zachtere aanraking en vermindert trillingen.

Babolat Reflex in grijstinten, features

  • De Babolat Reflex 2022 geeft de speler gelijke kracht en controle.
  • Carbon frameconstructie om de weerstand te verhogen.
  • Veelzijdig racket door zijn scheurformaat en gecentreerde balans.
  • Glasvezel gezichten, dus het is gemakkelijker om mee te spelen.
  • Aangenaam gevoel door de zachte rubberen binnenkant.
  • Brede sweetspot die ons helpt om ballen uit het midden te corrigeren.
  • Een van de nieuwe Babolat 2022 padel rackets.

Voor wie is het? De beste bondgenoot voor jongens die een paar keer per week trainen, met een gemiddeld spelniveau die willen verbeteren. Daarom raden we een uitgebalanceerd en snel aanpasbaar padel racket aan om bij elke actie maximaal te presteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een racket is dat de aanpassing van de speler bevordert, zal het voor u niet moeilijk zijn om eraan te wennen. Hij keert ook terug met een spectaculair camouflage-achtig ontwerp met grijstinten en blauwe details, de mooiste!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt, tot het punt dat het een van de favoriete merken van de meeste spelers werd. Dit seizoen keert terug met een uitgebreide catalogus van padelproducten.

Op basis van werk en inspanning is het een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden, en enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón, strijden al met hun padelrackets. staat synoniem voor kwaliteit.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten