¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Babolat Technical Viper 2023
 • Babolat Technical Viper 2023
 • Babolat Technical Viper 2023

Babolat Technical Viper 2023

PVP: € 264,46
€ 140,46
-47% Babolat
Babolat Technical Viper 2023 padel racket | Verhoog de kracht in je spel met dit Babolat padel racket, een van de sterkste modellen in de geavanceerde serie voor krachtige spelers
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 7 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Technical Viper 2023 padel racket

Sluit het punt af met krachtige slagen met de nieuwste editie van het zwarte en rode Technical Viper padelracket , een van de krachtigste van de nieuwe Babolat-collectie 2023. Het behoudt het diamantformaat en de hoge balans die de stoot vergroot maar ook een aanraking genereert comfortabel met x-eva rubberen kern. Ook dit seizoen kun je het veiligheidskoord eenvoudig verwisselen met het nieuwe Smart Buttcap systeem.

Dankzij het gebruik van carbon biedt het weerstand tegen stoten of schokken en met het 12k stofoppervlak genereert het een droger gevoel. Het presenteert ook 3D Spin+ ruwheid waarmee u grotere effecten kunt afdrukken. Ten slotte presenteert het een verdeling van gaten die de prestaties verbetert, evenals anti-vibratietechnologie om armongemakken te voorkomen.

Babolat Technische Viper, kenmerken

 • Evenwichtige diamantvorm bovenop de Babolat Technical Viper 2023.
 • Koolstofconstructie, verhoogde de weerstand met 12k stof .
 • Het bevat x-eva-rubber in verschillende dichtheden waardoor het een fantastisch gevoel krijgt.
 • Nieuwe verdeling van gaten met het HPS-systeem.
 • Ruw oppervlak dat je zal helpen om meer effect aan de bal te geven.
 • Vervangbare string met het nieuwe Smart Buttcap-systeem.
 • Voorkomt dat trillingen naar de arm gaan dankzij vibrasorb-technologie.
 • Inbegrepen in de middelgrote serie Babolat Padel 2023-padel rackets .

Voor wie is het? Gericht op de gevorderde of ervaren speler die regelmatig meedoet en meer kracht nodig heeft in zijn spel, aangezien de Technical Viper een diamantformaat heeft met een hoge balans, dus hij geeft de voorkeur aan kracht in elk van je schoten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de integratie van het vibrasorb-systeem kun je genieten van een spel zonder blessures, omdat het erin slaagt trillingen tot een minimum te beperken. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp dat rood met zwart combineert, een gewaagde esthetiek, maar we zijn ervan overtuigd dat het zal lukken!

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met de beste Babolat Padel-producten, een padelmerk dat de afgelopen jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. Momenteel is het al vertegenwoordigd in de WPT door spelers als Juan Lebrón of Victoria Iglesias, een van de favoriete merken voor het publiek.

Binnen de nieuwe collectie heeft het een grote verscheidenheid aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten